Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini mimi

licencjat

Polecane posty

Gość mini mimi

hej ludzie macie jakis fajny pomysł an prace licencjacka z resocjalizacji ale musi być z uwzględnieniem medi pomóżcie prosze

Gość rgegerge
w tym roku mam obrone ???

Gość mini mimi
tak

Kobieto, czy ty myślisz, że wszyscy ludzie tu na forum studiują to co ty żeby wiedzieć i mieć choć trochę wiedzy na ten temat? Po drugie, wybacz, ale my nie znamy Twojego promotora i nie wiemy czego oczekuje. Mówię to jako studentka trzeciego roku, która też walczy z licencjatu pisaniem.

Gość mini mimi
jak nie masz pomysłu to sie nie udzielaj prosiłam o fajny pomysł a nie czy sie na tym znasz i czy znasz mojego promotora

Wybacz, ale studiuję to samo, co ty. Trochę jednak wiem. Z tym, że to promotor powinien Ci pomóc w wybraniu tematu jak masz z tym kłopot.

A udzielać się mogę i swoje zdanie wyrażać także, bo po to jest to forum.

Gość mini mimi
no niestety moj promotor uczy informatyki wiec mi nie pomoże bo sie na tym nie zna wiec jednak nie wiesz co mowisz

Gość mini mimi
w krakowie

Promotora wybiera się samemu, a wybiera się go pod kątem tego czy będzie w stanie Ci pomóc. A ty masz informatyka, studiujesz i jeszcze prosisz obcych ludzi o wymyślenie tematu, jak ty chcesz go napisać skoro nawet nie umiesz wybrać i sformułować tematu z dziedziny lub zagadnienia, które Cię interesuje? Nie odbieraj tego jako atak, tylko tak sama sobie odpowiedz, czy to ma sens.

A jeżeli ktoś odgórnie przydzielił Ci promotora (nota bene dziwne, że dla kierunku humanistycznego w listę promotorów wpisali informatyka, który nie ma o tym pojęcia) to szczerze współczuję.

Gość mini mimi
no widzisz ja nie mogłam wybrac sobie promotora przydzielili mi go. cały czas chciałąm pisac o więzieniu ale promotor powiedział ze sie na tym nie zna i prace mamy pisac pod kontem mediów i nie wiem o czym pisac zeby miec materiał i zeby mnie to interesowało a co do twojego pytania no raczej nie zrezygnuje na ostatnim roku wiec raczej ma sens i do duzy

Nie mówiłam o rezygnowaniu. A nie da rady zmienić promotora? Może spróbuj pogadać z dziekanem. A co do mediów, może coś pod kątem wykorzystania mediów w więziennictwie jako jeden ze sposobów podtrzymywania w więźniach (trochę dziwnie to sformułuję, bo brakuje mi słów teraz) i zachowania kontaktu ze światem zewnętrznym i poczucia normalności.

Gość mini mimi
myślałam o czyms takim ale myśle ze ciezko bedzie z literatura

Fakt, bo na temat samego więziennictwa jest dużo, ale raczej opisane z innej perspektywy.

Gość z uwzględnieniem
czego??????????

Gość mini mimi
medi

Gość mini mimi
czy mediów jak wolisz

Gość Dobre, autorko, dobre
z uwzględnieniem medi? I Ty jesteś na trzecim roku studiów? A może stódjuf?