Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO NAPRAWDĘ WAŻNE DLA MNIE

CO BYŚCIE ZROBIŁY NA MOIM MIEJSCU?????????????????????

Polecane posty

Wiem, że to głupie mieć swój profil na portalu jakim jest nasza-klasa, ale niestety mój facet z którym jestem ponad 3 lata ma ten badziew. I teraz moje pytanie od zawsze dostaje pełno prezentów na ten profil : są to jakieś usta, serduszka, miśki które się całują, prezent ze słowami : na zawsze razem, albo "jesteś moją druga połówką. Mam tego dosyć, w ciągu jednego dnia potrafi dostać trzy takie prezenty, które oznaczają słowa, które napisałam wyżej. Wkurza mnie to niesamowicie, Tyle razy prosiłam, żeby to pokasował, że dlaczego to trzyma? Ja kiedyś jak miałam konto dostałam buźke uśmiechniętą od dobrego kolegi z pisakownicy, to zrobił mi taką awanturę, po sekundzie musiałam skasować. A on ma 1000 tych prezencików! Pewnie myślicie, że jestem jakaś chora psychicznie, ale naprawdę strasznie mnie to gnębi. Gdyby myslal o mnie kasowal by bez namysłu i nie pozwalał wysyłać tych badziewiów. Echhh. Musiałam się wygadać. Do tego to dorosly facet.

Gość mad girl
podaj link chce zobaczyć

Gość gimgofno
a od kogo ma te prezenty???

Fajnie by było gdybym wiedziała, zawsze go pytałam od kogo, to za nic nie mówi, tylko się śmieje, że szukam problemów i zrażam go tym do siebie.... Porażka:(

Gość Myślę Więc Jestem Myślę Myślę
Oj no ja na pewno bym takiemu nie zaufała przenigdy....

Gość lulanka anka
Jasne..koleś sobie leci w kulki...co to za facet ? Dobrze wie że robi Ci tym przykrość i co mu to pasuje ? Ty masz być dla niego najważniejsza. Serduszka ??? Pogieło go ?

Gość a na nk na zdjęcia z Tobą
czy występuje jako wolny strzelec? i kto mu wysyła te buziaki i serca? jedna babka czy wiele?

Tak serduszka, buziaczki, miśki, kwiatuszki. Szlag mnie po prostu od tego już trafia, myslałam sobie- dam sobie spokój, już nic nie będę mówiła, ale co? Jest coraz gorzej i wszystkiego tego więcej. A on ma mnie za idiotkę, która wmawia sobie nie wiadomo co.

Nie ma zdjęć ze mną, ja z nim też nie miałam. Nie wiem kto wysyła te prezenty, czy jedna czy kilka babek. On coś ma za uszami na milion procent i próbuje mną manipulowac, wykrzykując mi, że sobie wymyślam. Wiecie co? Wydaje mi się, że nawet dobra koleżanka nie wysyłałaby serduszek, buziaczków, na zawsze razem itd.

Gość przypomnij mu jego
słowa. bądź zła i powiedz, że tak znalazłaś problem, bo Cie to wkurwia i albo bedzie to gowno kasowal albo inaczej porozmawiacie.

Gość a na nk na zdjęcia z Tobą
a możesz sprawdzić kto mu to wysyła?

Niestety nie mogę, nie znam jego hasła. Ale chętnie bym się dowiedziała.

Gość sędziwa pod każdym względem
już Ci napisałam na uczuciowym - nie byłabym w stanie zaakceptować takiego zachowania u mojego faceta - dziwię się że znosisz coś takiego zwłaszcza że on wychodzi z założenia - co wolno wojewodzie to nie Tobie.... mała dziecinko Całe szczęście że mój facet nie szuka tego typu rozrywek, inaczej nie bylibyśmy dziś razem.

Gość martynaaa
na 100% ma jakas na boku, odeszlabym od takiego, watpie ze jakas kolezanka wysylalaby mu cos takiego.. no chyba ze jest jakis psychiczny i sobie to sam wysyla zebys byla zazdrosna..?

Ja już raz mu powiedziałam, że może jest psycholem i sobie sam wysyła, żeby myślał jaki to z niego "dżolero"! Naprawdę czasami tak myślę! Wtedy nic nie powiedział, tylko ciągle ma ten głupi uśmiech jak mu mówie o tych powalonych prezentach! Tak jakby ukrywał prawdziwą minę, taką która może wszystko wydać, że jednak coś jest!

Gość art123
pierwsze co przyszło mi do głowy to, to,że sam sobie to wysyła. Poza tym dostaje jakieś smsy? bo jeżeli nie to chyba dowartościowuje się tymi prezentami, wie że dużo ludzi na to patrzy i a taki myk:-) śmiej się z tego bo gdyby to było coś serio to by to usuwał a nie manifestował tysiącami obrazków na profilu.

O dziwo nie wiem czy dostaje smsy, bo ma wyciszone dzwonki na smsy! Ostatnio tak zauważyłam, bo wysłałam zamiast do mamy to smsa do niego, u niego w domu i nie słyszałam jego telefonu! Zapytałam o co chodzi, dlaczego wycisza! Tłumaczył, że zawsze wycisza, bo jak jest po proacy w domu to go to by denerwowało, bo cały czas piszą kumple! Zaśmiałam się tylko tak jakbym miała się na niego zrzygać. Juz mi się nawet nie chciało z nim rozmawiać. Knuje coś prawda?