Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daamian....

Jestem z grubą dziewczyną przez co muszę ją ukrywać przed znajomymi

Polecane posty

Gość frolekcipolek
mega podszyw :D otyła tzn ile waży mniej więcej przy jakim wzroście? bo wiesz każdy inaczej rozumie otyłość...

do Daamian.... wiesz, ona jest tylko gruba jak zechce tluszczu sie pozbędzie , ale Ty braku szarych komorek juz nie nadrobisz :O

Gość amicorum
Facet weź ty swój head i mocno Walnij w the Wall" Jak nie jesteś dośc atrakcyjny żeby mieć partnerke która Ci sie podoba to miej odwage być sam, nikt nie zasługuje zeby być z nim z "braku laku bo kit lepszt"

Gość aaaaahhhhhhhhhnno
a ale ty jestes debilem bo posac nie potrafisz ty analfabeto!!!!!!!!!modl sie zeby ci dala,bo ja bym ci ryja pryszczu skopała:)

Gość Daamian....
frolekcipolek do usług;)

Gość violonczelistkaaaa
a ja jestem atrakcyjna,faceci sie za mna ogladaja;/ ale jakos nie moge znalezc chlopaka;/

Gość hkjhkhkhk
ten temat już był jakieś 2-3 miesiące temu.

Gość brzydzę się Tobą
jestes beznadziejny;/

Gość do worka i o sciane
do autora: skad sie biora na swiecie takie dupki jak ty???? Wiadomo, ze ludzie bywaja zli, to znaczy zdarza sie im cos zlego zrobic, no nie wiem, ukrasc, oklamac, zdradzic i to juz jest dosc paskudne. Ale zeby normalnie i na codzien byc kims takim jak ty, miec takie parszywe podejscie do zycia i do innych ludzi???.... Uwazam ze takich jak ty, powinno sie ustawowo poddawac eutanazji. Domyslam sie, ze nie zdajesz sobie jeszcze sprawy z tego, jakim jestes padalcem. Brak mi slow zeby wyrazic moje obrzydzenie do ciebie.

toś musi być głupszy,więc oczywiste że będzie to facet ;) Agnieszka masz ładną buźkę-sympatyczną :P autorze po co z nią jesteś jak się wstydzisz... taki desperat z Ciebie,że wolisz się wstydzić wychodzić z dziewczyną gdziekolwiek tylko dlatego,że nie chcesz być sam? ŻAL ! nie ma słów na takich debili :) znajomych masz faktycznie zajefajnych :) żal mi tej dziewczyny a jak masz problemy w nawiązywaniu kontaktów i nie masz powodzenia to zamknij się w domu i wpiep.....batony :P

Gość mam nadzieje,ze twoja
Dziewczyna to przeczyta i domysli sie, ze to o niej....CD...nie nastapi, kopnie cie w dupe mocno i bolesnie, a ty z takim zyciowym podejsciem zostaniesz sam do konca zycia..bo nawet pewnie znajomi tez sie na tobie poznaja. A swoja droga nie wiem kogo bardziej ni zal jej, ze trafila na takiego padalca czy ciebie dura istote nie dosc ze paskudna z wygladu to jeszcze paskudniejsza z charakteru!!!

Gość :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Prawiczku bez wiary, bez przesady. Ja lubię duże, krągłe, tak do 100 kg. A są i tacy, co wolą grubsze. Więc miała by szanse tak czy siak na lepszego, tylko widocznie ona nie umie tego dostrzec w tak zacofanym kraju jak Polska.

Gość yyyyyyyyyyytr
czemu wszyscy piszecie że może kiedyś schudnie i wtedy pozna przystojniaka? tym samym utwierdzacie autora w przekonaniu że DOPÓKI JEST GRUBA TO JEST ŚMIECIEM. Tymczasem jest część facetów która te grube kobiety lubi. Natomiast żadna kobieta nie lubi brzydkich facetów. Poprzeglądajcie jakieś ogłoszenia. Bardzo często faceci piszą "szukam puszystej". Ale nigdzie nie można znaleźć ogłoszenia kobiety "szukam brzydkiego".

Gość gdgdgd
Prawiczek bez wiary A co Wy myslicie że ona nie jest z nim tylko dla tego, że nie ma szans na lepszego? Gdyby tylko schudła i zaczęli się nią interesować przystojni faceci to w mgnieniu oka by autora rzuciła, więc nie ma kogo żałować. Na tym polegają związki ludzi nieatrakcyjnych fizycznie." wlasnie takjest

Gość Damian jesteś z nią tylko z
braku laku bo lepsza ci się nie trafiła,jak sam piszesz. poruchasz sobie za friko i tyle. chamy tak już mają. Są gorsi od ciebie,co to są z babą dla pieniędzy albo jeszcze gorzej.ty masz seksik.

Gość obetnij se jaja
ciekawe co damian zrobi jak ten seksik zaowocuje ciaza?

jak sie wstydzi dziewczyny to nie powinno sie z nią być, ona chciała wyjść z Tobą, Ty brzydalu do kina czy gdzieś indziej, czyli sie Ciebie nie wstydzi, akceptuje. Szkoda mi jej, taki typ jak Ty powinien być sam bo nie zasługujesz na ŻADNĄ dziewczyne, w ogóle nie liczysz sie z jej uczuciami, jak Ci sie chce ruchać to do agencji a nie dziewczyne ranisz, co za ludzie :(:(

a i dlatego nie warto szukać w necie, sami popaprańcy szukający aby tylko "mnieć", "zaruchać"

Gość mirosławeczek2
milena ty głupia pipo to tak jak ja bym napisał, że wszystkie kobiety to kurwy i lecą tylko na kase !

No ok może troche za bardzo uogólniłam, ale przyznasz że tak w większości przypadków właśnie jest, łącznie z tym że laski lecą na kase, jak jesteś takim "rodzynkiem" wśród facetó to dobrze :P:P

Gość Daamian....
Rozgrzliscie mnie, laczy nas tylko bzykanie:O

Gość chociaz sie przyznales patalac
hu

Gość prowokacjaaaaaaaaa
to stary temat skopiowany z forum o2. hszonszcz sie nudzi i wciaz zaklada tematy o grubych kobietach. Teraz wena go opuscila i kopiujej stare tematy z o2. :-o

Gość lbelbelbleb
ona jest gruba, a Ty jestes brzydki. ona moze schudnac, a Ty? żal mi takich pustych dupków jak Ty.

Gość amicorum
gdzieś słyszałam takie powiedzenie ze gruby schudnie ale glupi sie głupi urodzil i głupi pójdzie do piachu

Gość Daamian....
głupi to moze jestem i brzydki ale jaki ze mnie ogier!! biore rowno jak leci wszystko co się rusza nawet wiewiorki na drzewach wyłąpuję. to powinna sie cieszyc ze ma takiego orła;p

Gość Daamian....
skoro mnie tak krytukujecie to chyba naprawdę się z nią rozstanę zeby jej nie ranić.zawsze mam jeszcze krowy w stodole :)

Gość gość
kobiety to k***y

Gość gość
Ona moze myslec o tobie to samo , ze np. brzydki jestes