Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhsyshnc

Dziś mam zajebane urodziny, dostałam kuzwa 2x50 zł i kwiatki, to się wysilili.:(

Polecane posty

Nawet nie macie pojecia jak chce mi sie ryczec. niby rodzina, a ja tych ludzi nie znosze...ja staram sie zawsze cos kuzwa zrobic jakas niespodzianke a oni tylko rzucili ta pierdolona kase i mam byc za to wdzieczna. mam to w dupie.

Gość najpiekniejsza kobieta świata
rozumiem ten ból, moje kondolencje

Gość art123
a tak serio to czego oczekiwałaś, jak byś chciała?

kuzwa, chociazby plyta mojego zespolu ulubionego, czy to jest kuzwa tak duzo???? ale najlatwiej dac kase.

2 dni temu sie ze mnie napierdalali ile wlezie teraz odstawiali szopke ze jestem niby obrazona, a kuzwa czemu mam nie byc? nienawidze swojego zycia, swoich urodzin i nadal sadze ze jestem jebanym przypadkiem.

Gość noih.j
marna prowo...

Gość nim pseudo
nosz kurna....ale młodzież ma problemy:( ja ostatnio chciałam kupic na urodziny córce cos fajnego...to mi powiedziała, ze chce kaske bo sama sobie kupi...i traf za taką:O

Gość wertyuytr
tez tak zawsze dostaje, zyczenia "wszystkiego najlepszego, szczescia, spelnienia marzen" oklepane i kase. jedynie moj kochany chlopak zawsze kupuje mi to co bym chciala, widze po tym jak dobrze mnie zna i slucha bo zawsze trafia w moj gust lub kupuje to o czym marze. do tego zawsze piekne zyczenia prosto z serca i tylko dla mnie, on jedyny sprawia ze jestem szczesliwa

Gość art123
no to idź i sobie kup tę płytę, nie płacz z powodu tego,że ktoś poszedł na skróty. Pamiętali, dali jak chcieli i umieli i już! jak będziesz miała kogoś bliskiego to będziecie sobie robić super podarunki a teraz masz tak jak masz i po co ten żal? wyluzuj

Gość art123
no i wszystkiego najlepszego, obyś spotkała miłość zycia, była zawsze piękna , szczęśliwa a Twoja półka na płyty była zapełniona tylko ulubioną muzyką. Bądź szczęśliwa i ciesz się życiem.100 lat jak mówi klasyk:-)

Gość Dobre, autorko, dobre
To sie ciesz z prezentów, ja kiedyś dostałam krem przeciwzmarszczkowy z lidla dla cery po 40 roku życia - a mam 23 lata :P

z jsakich prezentow, z tej stowy?? poza tym nie jestem juz nastolatka, znaja mnie chyba wiedza jaki mam do tego stosunek- do dawania kasy. i wez tu kuzwa. przynajmniej bede miec juz stowe na bilet.