Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

Dziewczyny jakiego make up używacie

Polecane posty

chodzi mi o taki żeby był dobry nie wiem który jest najlepszy?

Gość karinoczerwonewino
muss z Golden Rose Podkład w sztyfcie Oriflame

a jaka masz cere? sucha, tlusta , mieszana, atroficzna, z lojotokiem z problemami? Ciezko cos doradzic napisz cos wiecej:)

Gość adede
ja mam normalna cere czasem przesuszona w zimie, uzywam ostatnio astora perfect stay, dosc mocno kryje ale go nie czuc mocmo, ladna paleta, fajny po prostu

Gość tombiska
astor matti tude (matujący) rewelacja

skoro masz cere normalna to szukaj podkladow do takiej cery najlepiej jest przejsc sie do apteki badz jakiej perfumerii i poprosic o probki, wyprobowac i juz wiesz ktory jest najlepszy dla ciebie. Ja nie zawiodlam sie na max factorze fajne fluidy maja. Pozdrawiam:)

Gość camillle
Cere normalną mają niemowlęta i dzieci do 7 roku życia, nawet na kosmetykach wypisują bzdury :P myślę ze mimo wszystko metoda pób i błędów inaczej bardzo ciężko określic

Gość ogórki kiszone i cola :)
podklad estee lauder puder margaret astor

Podklad Estee Lauder Double Wear, Pudru nie uzywam. Jesli juz to zwykla maka ziemniaczana :D

Gość Liza@22
Dobry i stosunkowo tani 40plm jest Astor mineral match z pedzelkiem .Ładne kolory nie widać go na twarzy ,jest mineralny i nie zapycha

Mialam wczesniej podklad mary kay- swietne kosmetyki. Tylko ze znalazlam jeszcze lepszy. Ogólnie polecam.

Gość baś 25
to zalezy czego oczekujesz od tego podkladu, czy ma byc raczej kryjacy, czy moze lekki, tylko wyrownujacy koloryt, czy ma matowac, czy rozswietlac... max factor ma fajne podklady, ja lubie podklad pan stik tej firmy, taki w sztyfcie, mocno kryjacy, tlustawy, wiec dobry tylko na zime, ogolnie ciezki dosc, ale niezly i tak. minus za kolorki - max factor ogolnie nie ma zbyt fajnej palety. lubie tez true match l'oreal albo illfaillble czy jakos tak, ale to tez kryjace, porzadne podklady na zime/jesien...ogolnie na chlodniejsze dni. latem lubie rimmel recover - lekki, naturalny, rozswietlajacy, prawie nie kryje, ale latem to niekonieczne, opalenizna zalatwia sprawe ladnej cery. teraz uzywam astor perfect stay - kupilam na probe, bo byl w promocji i stwierdzam, ze jest niezly. ladne kolory, mozna dobrac do cery niemal idealnie. niezle kryje, chociaz troche tepo sie rozprowadza. nie tworzy maski, o ile nalozy sie odpowiednia ilosc. cena zachecajaca.

Gość wyjec nocny
o matko skad ta nazwa tytulu?? jakiego "makijazu" uzywacie :O

Wyjcu, naprawde nie zablysniesz znajomoscia angielskiego, podklad czyli 'foundation' nazywany jest tez 'make up'. Chodzi generalnie o to samo :) 'Make up' to równiez makijaz w pelnym znaczeniu tego slowa- cienie, tusze, itp. Ale oznacza tez poprostu 'podklad'. O!