Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaona

Ciąża zatkane ucho... problem!!

Polecane posty

Gość onaonaonaonaona

Hej mam taki problem jestem na początku 9 miesiaca Ciąży termin rozwiązania mam na 13 grudnia mam zatkane ucho juz ponad 4 miesiace bo 4 miesiace temu byłam u laryngologa z zapaleniem ucha środkowego miałam czyczone ucho i jakieś krople ze szpitala bo wyłam w szpitalu u laryngologa potem poszłam jeszcze raz na kątrole ale prywatnie bo gdybym miała czekac na wizyte normalnie to czekała bym ponad miesiac. I wracając do tej 2 wizyty płukał mi ucho i wypisał jakieś krople do ucha i do nosa uzywałam tych kropli sporadycznie bo było napisane ze nie mozna stosować ich w ciązy i bałam sie o dziecko a tych do nosa wogóle bo tez tak było napisane bo coś tam takiego zawierało... heh ucho dalej zatkane i zbiera sie wnim wiecej woskowiny i od czasu do czasu mie kuje.. po porodzie mam zamiar wziąść sie za wyleczenie tego ucha bo miałam juz zatkane ucho 2 lata temu i pomogły mi tylko zastrzyki no ale teraz ich brac nie moge ... martwie sie ze mogą byc puzniej powazne powikłania z tego zaniedbanego ucha wiec prosze o rade bo naprawde sie nieznam, a moze ktoś miał identyczną sytułacje ? lub podobną z góry dziekuje za komętarze.

Gość xcfvgbhjmk,l
Gorzej !!!! Myślę że Ci ucho poroniło .... Współczuję Ci bardzo :(:(

Lepiej nie czekaj na po porodzie, tylko wylecz teraz. Masz infekcje bakteryjną w uchu, a wszelkie infekcje są potencjalnym źródłem zakażenia dla dziecka. Ja też ucha nie wyleczyłam i mała miała zapalenie płuc jak się urodziła.

Gość lekarze są dla ciebie
za mało kompetentni i wolisz zapytać na forum?? odpowiedź na forum bedzie dla ciebie bardziej pomocna i wiarygodna?? dziewczyno lecz się na nogi, bo na glowe już za późno:o

Gość xsxsxsxsx
Kochana to i z ucha na mozg Ci sie rzucilo, dawno nie widzialam tylu bledow w poscie!