Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tee amoooo

Jeśli facet do dziewczyny wali z tekstami

Polecane posty

Gość tee amoooo

sexistowskimi prawie ciagle tzn ze mu sie podoba? ale tylko do niej;] wiem ze to chamskie i raczej nie jest oznaka zainteresowania ale jaki wtedy moze byc inny powod

Gość wweenniiaa
chodzi mu o pukanko

Gość tee amoooo
raczej tak ale watpie zeby to bylo na powaznie bo nikt taki glupi nie jest zeby pojsc do lozka z jakims gosciem ktory wali takie teksty ...

Gość tee amoooo
jak reagowac?

Gość wweenniiaa
no wiesz rozne sa dziewczyny, moze mysli ze sie skusisz.. jak mowi to go olewaj w koncu przestanie pierdolic

Gość tee amoooo
nie sadze zeby tak predko mu sie znudzilo ,to juz trwa 4 miesiące... sama się dziwie ze ciagle za mna lata. teksty swoja drogą ale jestem zmeczona tym,że mnie ciagle przytula czy zaczepia... kilka razy powiedzialam dosadnie to i tak nic sobie z tego nie zrobil

Gość interesant 12986
a co mowi ?

Gość tee amoooo
zależy od sytuacji.. ale zazwyczaj wprost albo sugeruje z usmiechem... nawet gdy jest ze znajomymi to mnie np zagaduje i wtedy ,zamiast gadac normalnie to potrafi objac i isc jak z dziewczyna przy tym patrzec gleboko w oczy.. znowu z drugiej strony czasami zachowuje sie jak dzieciak.Od tylu potrafi mnie zajść, i lekko uderzyc w tyłek,nogę czy strzelic ze stanika... jak jestesmy sami to raczej jest normalny,nic takiego nie mowi. głupio sie czuje :( ostatnio tzn tydzien temu stoję z koleżanką, w pobliżu było kilka osób a on zaczepia i w koncu " przeleciałbym cie " przy takich tekstach czuje sie jak szmata...

Gość tee amoooo
jak moge sie odegrac? moze znacie jakies teksty (sprawdzone)? które by go uraziły:) ale i ja bym byla chociaz raz,górą..

Gość tee amoooo
podnosze. to wazne

Gość wweenniiaa
przelecialbym cie - nie dla psa kielbasa