Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak niestety tak

zazdrosc o dziecko, POMOCY

Polecane posty

Gość tak niestety tak

Witam jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki . Jestem tak zazdrosna o swoja mala ze nikomu nie pozwalam ja dotknac ani zabawic tylko maz moze . Tesciowa nie miala malej na rekach jeszcze od urodzenia choc mieszka nie daleko .. Nawet chrzesni nigdy nie mieli na rekach nawet na chrzcinach Czy ja powinnam zaczac cos z tym robic czy zazdrosc jest normalna?

Gość wypisz wymaluj doe o
no troche to nie jest normalne

Gość hvjkvgyui
jestem tesciowa a ty jestes chora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!egoistka

Gość kura pazurem
I po chooy zaś zakładasz taki sam temat ciemnoto:o

Gość klaudusia1523
moim zdaniem powinnaś iść do psychologa rozumiem że jesteś zazdrosna bo kochasz swoją córeczkę ale to co piszesz to już moim zdaniem duża przesada to na kogo ty chcesz wychwać swoją córkę??? na taką która nawet nie będzie nic umiała koło siebie zrobić bo nawet tego jej nie pozwolisz bo twoja ukochana córeczka a na taką która nie będzie umiała dogadać sie z ludzmi??? pamiętaj że rodzice wiecznie nie żyją i ona kiedyś zostanie sama i musi być samodzielna a ty swoim zachowaniem jej to uniemożliwisz nie miej mi za złe tego co napisałam ale po prostu tak uważam idź pogadaj z psychologiem porozmawiacie o twoich lękach i twojej zazdrosci może to coś ci pomoże:)

myślę że to nie jest normalne, naprawdę. Rozumiem że na początku może tak być jak dziecko jest malutkie obawiasz się o nie ale Twoja córka ma już 11 miesięcy więc uważam że przesadzasz