Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co zrobić dylemat

Do agencji bez seksu

Polecane posty

wiesz ten 1 raz z bliska osoba najlepiej..ale tekst z Americam Pie mi sie przypomnial...ze to przeciez nie wystrzelenie promu kosmicznego..ze to tylko seks...dziewczyny maja pewno inne podejscie

no ale jak dziewczyna mowi ze sie badała i tak jest...to nawet jakbym mial wary rozwalone to nic sie nie stanie..ale wiesz...nie ma pewnosci czy aby czysta:)

Gość qdedqd
pierwszy raz lepiej przeżyć z kochaną dziewczyną .... ale to Twój wybór ... może być fajnie z k..ą ale moze też byc do dupy tym bardziej że bedziesz spięty a nie wyluzowany , a dla niej bedziesz kolesiem do obrobienia i zarobienia sobie 100 zł

Gość qdedqd
chyba że byś trafił na całkiem fajną i do rzeczy ... co się zdarza rzadko :-) nie wiem czy się czegokolwiek nauczysz podczas godzinki z taka Panią ....

Gość qdedqd
oralny w gumie , bez gumy dopłata , no i nie każda się godzi na minete , nie mówiąc o 69 ...

Gość qdedqd
wiele się godzi na orala bez gumy ale za dopłatą , najlepiej spytaj o to od razu przy rozmowie telefonicznej ... czy to zło ??? kwestia Twojego sumienia ... jak dla mnie skoro laska to robi to się na to sama decyduje - przeciez może isc ulice zamiatać a nie dupa zarabiac .. mimo to woli byc k...ą ...

Gość qdedqd
no nie radziłbym mówić tego swojej dziewczynie bo po co ...

Gość qdedqd
średnio się nadajesz na klienta dziwki chłopie :-) odpuść se za dużo masz dylematów ( co dobrze o Tobie swiadczy )

Gość qdedqd
nara