Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atyegoistka

Czy można być bardziej egoistycznym????????????????

Polecane posty

Gość atyegoistka

Moja przyjaciółka, która zeswatała mnie ze swoim teraz już byłym kolegą z klasy, ( dobry kolega) ... jest teraz na studiach dziennych... mój chlopak zaocznie...wychodzi na to ze teraz nie ma nigdzie noclegow wszedzie akademiki schroniska albo nieodbieraja telefonow aaa hotele są drogie ze taniej by mu jednak wyszedl powrot autobusem do domu. No i ja zapytalam...jest taki problem bo jutro z wykladu nie zdazy na ostatni autobus do naszego miasta ... ( ona tam mieszka ) i czy by go przenocowała może ...nawet w ( wannie ) żartowałam :D no gdzieś nawet na podlodze ( bo bedzie u niej jej chlopak i domownicy ) w tym nawet jego kolega z klasy bylej... Pisze co mi radzi a ona ze akademiki ok pisze ze wszystko juz na kolejne miesiace pozajmowane...liczylam ze gdzies na materacu jedna noc go przenocuje... a ona mi na to " To lipa, odezwe się jak się wykąpie". Ona zawsze była egoistką ale czy można być aż tak do takiego stopnia? ja bym przenocowala do tego dobrego kolege nawet na najmniejszym skrawku byle tylko gdzies spędzić tę noc ;/ nie wiem co robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować