Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była_

spotkanie z byłym

Polecane posty

Gość była_

od rozstania mineły miesiące i pora rozliczyc sie , oddac klucze do mieszkań odebrac swoje rzeczy. Po tym jak mnie rzucił (telefonicznie) nie widzielismy sie. Bardzo to przeżyłam ale przyjęłam z godnoscia. To było ciche rozstanie. Powiedział co mial do powiedzenia, odpowiedziałam ze przyjełam do wiadomosci i juz nie odbierałam telefonów. Jutro sie spotkamy, odbieram co moje, oddaje co jego i chciałabym luzno do tego podejsc lecz czy to mozliwe... W głowie mi sie kłębi od mysli , wróciła złosć i żal a wydawało mi sie ze juz jestem na prostej ze juz sie z tym pogodziłam. Jutro bedzie jedyna okazja aby powiedziec mu pare słów. Bije sie z myslami czy wygarnąć mu jaka jest szmatą czy z usmiechem oddac klucze zabrac plecak i i pokazac ze takie porzucenie to nic wielkiego , ze luzik ze spoko. Chcialabym poczytac troche jakie mieliscie doswiadczenia przy "rozliczaniu" z byłymi jak wygladały spotkania przypadkowe lub umówione po rozstaniu?

Gość była_
.

Gość mikoś9988
zrób mu loda z połykiem:classic_cool:

Gość zainteresowanaaaaaa
wystrój się jak kurwa - nie wie z kim miał do czynienia

Gość była_
nie mogę mu chapnąć w paszczę bo on jest czarnoskóry i ma strasznie wielkiego badyla który mi się nie mieści do dzioba

Gość Fafinette
pewnie cie wyrucha w PKS-ie na tylnym siedzeniu

Gość była_
jak mnie kiedys zerżnął to potem dwa tygodnie chodziłam o kulach :(