Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariooo

Zakochał się w kochance mimo że jest żonaty

Polecane posty

Gość mariooo

Mam pewien problem, moja siostra dowiedziała się że jej mąż ją zdradza, powiedział że kocha tamtą drugą ale ona ma czekać za nim, bo może mu się kiedyś odmieni. Normalnie paranoja jakaś,nie wiem jak pomóc siostrze, zamknęła się w sobie, ciągle płacze. Zostawił ją mimo że to dobra kobieta, miał przy niej wszystko, a mimo to zaniedbywał, siedziała ciągle sama. Ale miłośc do niego była silniejsza. Ja widziałem że cierpi, wiele razy mówiłem że nie powinna się godzić na to wszystko, na te popijawki z kumplami, a co okazało się że to były schadzki do tej drugiej. Widzę, że ona czeka na niego, myśli że może on się nawróci, że może jednak ją kocha. Jest naiwna, ja widzę że wybrał życie z inną, używkami.Moja siostra jest spokojna, nie pije alkoholu nawet, ale bez niego potrafi się świetnie bawić. Jest strasznie atrakcyjna, szczupła, bardzo zadbana, a jej charakter jest na prawdę wspaniały, to nie jest tylko moje zdanie ale również innych osób. Nie mogę zrozumieć jej męża , łączy ich tyle wspólnych lat, czemu on jej to zrobił?mimo że sprawdzała sie pod każdym względem, to są słowa jej męża nawet, jak dla mnie była za dobra..jak jej pomóc. Myślicie że jest szansa że on będzie chciał do niej wrócić?choć ja szczerze wolałbym by udało jej się o nim zapomnieć bo nie zasłużyła sobie na takie traktowanie, i zdrady nie powinna wybaczyć. Ona jest inna ode mnie, słaba psychicznie, widzę że nie radzi sobie, że mimo wszystko go kocha, czeka na wiadomość od niego, a telefon milczy, a jak już się po coś odezwie to tylko i wyłącznie by jej kazać coś załatwić, a najgorsze jest to że ona to robi. Mówiłem by zastosowała taktykę z olaniem go, niestety on wtedy traktuje ją gorzej i ona wtedy boi się że niszczy wszystko i znów jest miła. Jak jej pomóc, co powiedzieć, powtarzam że on będzie tego żałował, tylko potrzeba czasu, ale niech sobie da z nim spokój..bo on już sobie przynajmniej na teraz ją odpuścił

Gość serek waniliowy
czas leczy rany:)głowa do góry, na pewno się otrząśnie zapewne to świeża sprawa dlatego jej ciężko. I lepiej że ten jej mąż jest nie miły dla niej szybciej sobie wybije go z glowy. Nie wiem czemu faceci zdradzają mając wszystko przy swoim boku, jak mogą ranić osobę z którą wzięli ślub, przecież to świadczy o tym że się kochali dla mnie to nie pojęte

Gość elkaka
jestem w takiej samej sytuacji mój mąż zakochał się w swojej kochance a ona w nim on chce do mnie wrócić mówi że nie wyobraża sobie zycia bezemnie ale ma problem z kochanką bo ona bardzo się w nim zakochała on też zaangazował się uczuciowo jesteśmy 25 lat po ślubie , zrywał z kochanką już 5 razy i przyznał się mi że to chyba uczucie i litość do niej wciąż go przyciągają , bo ona mówi jemu że jesli ją opóści to ona skonczy ze sobą , ja złożyłam pozew o rozwód z orzeczeniem o jego winie bo dłużej tego nie wytrzymam , mąż wciaz powtarza że mnie kocha i żebym dała mu troche czasu bo on nie moze zerwac z nią tak po prostu boi się że ona targnie się na życie a jak mówi on nie chce mieć jej na sumieniu i prosi mnie żebym dała mu trochę czasu na to żeby mógł z nia delikatnie zerwać żeby ona nic sobie nie zrobiła a ja wsciekam się na to wszystko bo mam dosć takiego życia , mój mąż wciaz powtarza że mnie kocha i żebym nie rozchodziła sie z nim jestem u kresu wytrzymałości i nie mogę pozwolic sobie na taki chory układ ja on i kochanka , pozew o rozwód jest w sądzie i wkrótce dostaniemy termin sprawy , mam mętlik w głowie bo tak do konca nie wiem co mam zrobić pozwu napewno nie wycofam uznałam że jesli mąż mnie kocha to powie mi to na sali sadowej jest mi bardzo ciezko ,

Gość teraz , albo nigdy....
kopnąć w doooopę tak mocno coby na księżyc doleciał!!!!