Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta przez k jak kurwa

Jest tu ktoś jeszcze? 1000 postów do rana.

Polecane posty

Mała grupka historyków uważa, że wojna siedmioletnia była pierwszą światową. Niech będzie 1 wrzesień 1939 roku dla wojny w Europie (nieco wcześniej Chińczycy prali się z Japończykami).

Nawet już nie chce szanującej się dziewczyny, skoro szanująca się mnie nie chcę, to pójdę do nieszanującej się.

Gość moze w koncu trafiles
tak samo duza grupa kobiet uwaza ze zrobienie loda to nie seks:D

pewnie. taki co przelecialby dziwke. zrobil jej dziecko i kopnal w dupe to zadna by nie chciala :classic_cool:

Stwierdziłem sobie, że skoro żadna mnie nie chce, to chociaż pierwszy raz będę miał z piękną kobietą.

Gość maria izabela de la krata
kobieto- wedug przepowiedni z wczorajszego forum 10 listopada wiec jesli chcesz rozprawiczac stalingrada to masz nie wiele czasu. Ty nie pytaj o fotke tylko sie z nim umów :-)

jestes levviatanem? ja tak uwazam.. no i co? lód to lód... forma aktywnosci seksualnej owszem, ale seks to stosunek plciowy 🖐️

Dokładnie za 2,5 miesiąca kończę 21 lat, a noc przed tym ważnym wydarzeniem idę się rozprawiczyć.

a zastanawiales sie kiedys dlaczego jakos nie masz wziecia?

wdlg ciebie tylko nieszanujace sie dziewczyny sa ladne? :D

a jak juz sie rozprawiczysz u profesjonalistki to co? to twoje zycie zmieni sie na lepsze?

wiesz co staligrad? daj sie uwiesc takiej 40 plus! one sa wyrozumiale,nawet jak na sam widok cipki popuscisz jeszcze w majtach! ale pozniej bedziesz mogl skakac po niej cala noc!:D

Powiedzmy, że ładnej dziewczynie łatwiej jest się nie szanować. ZImna Wojna jako trzecia wojna światowa? Tego to nie słyszałem. Nie wiem, co ze mną nie tak. Zapewne psychika mi siadła. Życie może się nie zmieni, ale ... nie będę czuł się jak pizda losu, która nie wie co to seks.

Nie wiem, ciekawa myśl. Ale 40stki podobno przeżywają apogeum libido i potrzebują doświadocznych samców (najlepiej z Afryki).

taaaak? to w takim razie podaj mi konkretna date rozpoczecia zimnej wojny oraz moze dla przypomnienia definicje wojn, bo moim zdaniem to konflikt zbrojny. zimna wojna nazywana jest zimna poniewaz sensu stricte wojna jako konfliktem zbrojnym takim z walkami nie byla. i tylko nie od siedmiu- ja mam mgr z historii!

5 marzec 1946 Wojna zorganizowany konflikt zbrojny między państwami, narodami lub grupami etnicznymi.

Raczej sie nie zmieni- bo dobre samopoczucie to kwestia stanu psychicznego a nie bycia lub nie bycia prawiczkiem. ja wiem ze dla was 40 to kobiety juz leciwe i wezma nawet prawiczka, ale raczej taki chlopak im nie zaimponuje. lepiej gdybys znalazl sobie mloda niesmiala dziewczyne, takiej latwiej zaimponowac np. inteligencja czy wiedza :-)

co ty piertolisz stalingrad?? moja sasiadka mowila ze jakby takiego dopadla to by go z pomiedzy cycuchow nie wypuscila!!! :D one lubia uczyc! a po dzifce zostanie ci niesmak po...3 minutach:D

ja to spiertalam spac. dobrej zycze i tych 100 postow 🖐️

własnie- zorganizowany konflikt a nie straszenie sie nawzajem i jakies tam konflikty na polu dyplomatycznym.

Daj namiary do niej. Informuję jeszcze, że babski świat tak mnie wkurzył, że pierwszy raz będzie, ale tylko z wysoką i ciemnooką brunetką.

jako magister wiem ze wiki to nie jest praca naukowa, z ktorej nalezy czerpac informacje :-) wierz mi ze przeczytalam ich sporo i w zadnej "zimna wojna" nie jest okreslana jako 3 wojna swiatowa. bano sie konfliktu nuklearnego ale do dzialan nie doszlo ergo wojny jako takiej nie bylo.

Nigdy się nie skończy, dopóki nie będzie wojny rosyjsko-japońskiej. Chyba, że Rosja będzie Japonii sprzedawać surowce (Japonia jest ich w zasadzie pozbawiona) za pół darmo, wtedy Japonia powie "OK, macie Kuryle".

Gość spojrzcie na jej opis
w takim razie sie ciesze :D

nie nazwalabym tego konfliktem, przynajmniej nie w tej fazie. teraz to dyplomatyczne przepychanki :-) stalingrad- masz 20 lat jako prawiczek raczej zerowe doswiadczenie w obcowaniu z kobietami (no chyba ze miales jakies powazne zwiazki) wiec nie wiem czy kobiecy swiat moglby cie tak w*rwic :-)