Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz począć....:???

Nie umiem się związać z kimś w moim wieku...ciągnie mnie do mlodszych

Polecane posty

Gość kijoska
Ale pierdoly to sa dla mnie jak czytam, ze kilka lat mlodszy chlopak to za duza roznica.. I w liceum mozna byc odopowiedzialnym, a i na koniec studiow mozna miec pusto w glowie. Moj chlopak jest ode mnie 5 lat mldoszy, rodzina i znajomi zaakceptowali to od razu, bo mi tez nie bylo spieszno do dzieci, malzenstwa i cieplego mieszkanka. On zaczal studia a ja zaczelam drugie i bylismy na tym samym etapie. Wczesniejszy chlopak byl 8 lat starszy ode mnie, a byl o wiele mniej dojrzaly od obecnego. Nie ma reguły... Uwazam, ze jak dziewczyna nie robi z siebei starej malenkiej to jak jest starsza nawet do 6 lat to nie widac roznicy. Ogladacie na wspolnej?? Kamil Hoffer i jego zuza - w serialu rowiesnicy, w zyciu ona 4 lata starsza. Rzucilo Wam sie to, ze jest starsza? Jak ktos nie wie, to nawet sie nie zorientuje:)

Gość Jestem z mlodszym...
Dokladnie!

Gość taka jedna Mania
Jestem z mlodszym- pocieszajcie sie dalej. Jasne , ze sie sypie,bo mam juz 50 lat i mimo staran wiek niestety widac.A bardzo zalezy mi na mlodszym wygladzie. Moj ziec ma wlasnie 35 lat i nie sadze, by byl zachwycony zona 50 letnia.Toz to wstyd pokazac sie z tyle lat starsza kobieta( co innego z ciotka, kuzynka ) bylby. Ale dobry humor i klapki na oczach wam sie przydadza. Powodzenia za pare lat.

Gość fsdfsdfds
co innego 5 lat a co innego 15 :) sama masz klapki. i jak wygladasz juz staro, to wez sie za siebie i nie narzekaj

Gość Jestem z mlodszym...
Jest sporo par gdzie roznica jest okolo 4-9 lat, ale tym sie nawet nie wie. Do 3 lat roznica plus czy minus, to i tak rowiesnicy. Byla para prezydencka (6 lat roznicy), Kozuchowska jest 6 lat starsza od meza, Reni Jusis z Tomkiem Makowieckim (9 lat starsza), itd. Jest duzo takich par, ale nie zwraca sie na to uwagi.

Gość ewgewgewfew
co za brednie nie unoś się tak kochana :-D jest różnica pomiędzy "mieć nie będę" a "mieć nie można/nikt nie będzie miał" bo myślenia o samym sobie stereotypowym nazwać nie można, a jedynie w kontekście ogółu. ok, może nie rozumiesz tej różnicy, w końcu jesteś tylko nauczycielką języka :-)

Gość KRÓliczuś35
miłość nie pyta o wiek