Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggghelp

pomozcie do ch....

Polecane posty

Gość ggggggggghelp

Moja dziewczyna wydziela specyficzny smrodek ktorego nie moge zniesc.Chodzi o jej miesiaczki.Wiem ze ona sie czesto myje,bierze prysznic u mnie i dba o higiene.To na nic.Czuje te krew i szalu dostaje.Czy jest na ten odor sposob?I jeszcze wlosy na piersiach,zeby nie byla jak yeti ;) Kocham ja ale kilka porad nie zaszkodzi.

hej:) Miałam koleżankę od której tez tak "pachniało" zwłaszcza kiedy miała okres to wszyscy z naszej klasy wiedzieliśmy kiedy ja ma. Ale ona nic z tym nie robiła, nawet nasze uwagi nie wystarczały(zawsze delikatnie podchodzilismy do sprawy zeby jej nie urazic), cięzko było wytrzymac ale cóż zrobic. Nawet potrafiła na wf-ie ćwiczyc w podkoszulce i bluzie a potem tak chodzila po szkole wiec nie trudno było cokolwiek poczuć! Miała chłopaka za którego wyszła i ma juz dzieciaka:) Nie wiem jak on wytrzymuje ale nadal są razem:P wiec to chyba kwestia przyzwyczajenia:) a Twoja partnerka moze niech częsciej zmienia podpaski wraz z podmywaniem sie albo niech zacznie uzywac tamponów, wtedy nic nie czuc:)

Gość Jaga.Baba
Krew menstruacyjna jest bezwonna, może ma jakiś tam lekki zapach ale na pewno nie śmierdzi. Brzydki zapach powodują bakterie które powstają na podpasce. Niech dziewczyna zmienia częściej podpaski albo jak koleżanka wyżej napisała używa tamponów.