Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małablondyneczka

sponsoring

Polecane posty

Gość małablondyneczka

Wiecie co, myślałam o sponsoringu, spotkałam się z gościem, ale nie dałam rady na więcej :) wole zapierdalać w sklepie za tysiąc zł. i mieć czyste sumienie, wspaniałego faceta, gromadkę dzieci, wolę sama dojść do wszystkiego, sama się dorobić, i za 30 lat mieć satysfakcję z tego że jestem wartościową kobietą, satysfakcję że jednak dałam radę mimo że czasem było ciężko, siedzieć z mężem w bujanym fotelu i popijać herbatkę :) chcę porostu patrzeć w lustro i myśleć że jestem dużo więcej warta :) dziewczyny które idą na coś takiego są zepsute, do szpiku kości ja bym nie potrafiła tak, nie mam do tego charakteru a może to kwestia silnej osobowości ? Szacunku do siebie... A Wy co o tym sądzicie ? 🌼 🌼 :) ?

Gość 778446hdehfgfvg
upup

To kwestia osobowości. Nie robią tego kobiety, którym nie pozwoli na to sumienie, bądź poczucie własnej godności. Są jeszcze te, które się po prostu boją. Sama nie byłabym zdolna do prostytucji (bo dokładnie tym jest sponsoring), ale nie mam nic do kobiet, które to robią. Córy Koryntu zawsze były, są i będą. Są dla mnie zepsute tak samo mocno, jak mężczyźni korzystający z ich usług.

Gość GIGonino
czyli popuściłaś szpary za kasę a teraz robisz z siebie świętą?

Wolalabym zapiepszac za marne grosze nawet czyszczac ubikacje w hipermakrecie, ale mialabym spokojne sumienie. Nie zrozumiem kobiet, ktore maja sponsorow, puszczaja sie za kase. Dla mnie to obrzydliwe, brak szacunku do siebie samej, jak one moge spokojnie po nocach spac? Nigdy w zyciu bym na cos takiego nie poszla.

Gość pajacyk980
i dobrze zrobiłaś, oby więcej takich kobiet jak TY ! PS. Szukam żony ;P :D

Gość małablondyneczka
GIGonino spotkałam się na kawę tylko :o nie napisałam że się pieprzyłam z nim i nie oceniaj nikogo z góry :o :o :o nie mogła bym iśc do łózka z kimś bez miłosci :o

Gość małablondyneczka
ja też nie rozumiem tych kobiet... i facetów którzy płacą..:o pewnie mają kompleksy ze względu na starzenie się...

w sumie to nie wiem czy to takie szlachetne ,ze trzeba sie tym chwalic na forum.. spotkalas sie z tym facetem czyli myslalas o tym a nie brzydzilo Cie to od poczatku.. dla mnie jesli oboje tego chca ,nikt nikogo nie krzywdzi ..jest to na zadadzie wymiany usług niech sobie robia co chca.. fakt,o ile jestem w stanie zrozumiec faceta ktory placi..gorzej ze zrozumieniem kobiety..jak bardzo pragnac mozna kasy zeby sie sprzdawac wiadomo,ze to pojscie na latwizne ale nic nam do tego..kazdy robi co chce

jedno jest pewne ,przez takie dziewczyny ..kobiety,jest grono facetow ktorzy mysla ,że mogą mieć każdą to tylko kwestia ceny i to mnie przeraza..chociaz nie jestem skończoną pięknością kilka razy zdarzyła mi się sytuacja z nachalnym facetem który posuwał sie do propozycji sponsoringu bardziej lub mniej otwarcie.

swiat schodzi na psy i tyle w tym temacie:O to patologia:O zarowno patologia sa te kobiety , jak i faceci co placa za tego typu uslugi:O

Gość do bordelineowa
ee tam , 60% polek puszcze sie i to za darmo,wiec wg mnie jak juz sie maja puszczac to niech przyanjmniej sobie na tym zarobia.