Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta90

Serce, czy rozum?

Polecane posty

Gość rozdarta90

Były facet, i aktualny facet... Iść za głosem serca, czy rozumu?

Gość buahahhahahahahahha
twoj problem nikt decyzja za ciebie nie podejmie

Gość to ja Goździkowa
Zrób fikołaki.

Gość rozdarta90
A oprócz Internetowych trolli jest tutaj ktoś jeszcze?

Gość za glosem serca
ja zrobilam inaczej i niczego tak w zyciu nie zaluje jak tego

Gość myslezeee
powinnas mnie wybracccccc

Ziwązek czy małżeństwo z rozumu to raczej kiepski pomysł, ja zawsze kieruję sie sercem ;) chyba, że jest naprawde hu**owo w związku to mimo, że bardzo kocham, dopuszczam rozsądek do głosu, bo wtedy mniej boli :) Więc masz 2 w 1 ;) trochę zakręcone, ale ja tak mam ;P

Gość rozdarta90
Z pierwszym którego kocham byłam 5 lat a z drugim jestem 2 miesiące.... Zostawiłam pierwszego, bo nie myślał o życiu i miał/ma problem alkoholowy.... Nie pił codziennie, ale jak już zapił to wpadał w kilkudniowe ciągi i ciągle tylko spaŁ ;/ Teraz podobno nie pije od 4 miesięcy, spotkaliśmy się i to spotkanie było magiczne.... Ale wiem, że z aktualnym którego nie kocham będę miała "lepsze" życie bo On ma serce na dłoni, a ten pierwszy to taki "Piotruś Pan", choć nie do końca.......

Gość musze b o cche
podnieść ten tematt

Gość MAJeczka30
nie wierz mu że przestał pić -nie ma nic gorszego od związku z alkocholikiem czy pijakiem

Gość kozibonk
odpowiedz sobie na podstawowe pytanie: ktory wiecej zarabia?

rozdarta ja byłam 1 rok z mężczyzną, którego naprawde kochałam, ale też miał problem alkoholowy, a wiadomo, że zycie z taką osobą gdy pragniesz czegoś normalnego, stabilnego jest niemożliwe. Zostawiłam go i narazie nie mam nikogo na horyzoncie. I tak jak juz pisałam. W takim przypadku ja kierowałam się rozsądkiem mimo, że bardzo tego drania kocham to wiem, że zycie miałabym przejeb***, dlatego tutaj wygrał rozsądek. To jak przeżyjemy własne życie zależy tylko od nas..

Gość podobno nie pije?
jesli sie nie leczył to powróci, podupczy Cie a pozniej jak zacznie mniej zależeć mu na tobie to znowu zacznie chlać

Gość wybierz rozum
bo nie będziesz co miała do gara włożyć i co zrobisz??????????????????????

Gość rozdarta90
Hehe - więcej zarabia ten, który "pije". Nie jest typowym alkoholikiem, tylko często zapijał problemy zamiast stawić im czoła. Teraz mówi, że zrozumiał swój błąd - po czasie i nie chce mi komplikować mojego związku ale zrozumiał, że mnie kocha i zdaje sobie sprawę że do niego nie wrócę... Co do dupczenia to nie skomentuję - nie ja jedna mam dziurę :|

Gość zaisteeeeee
Chodż waćpanna będziem się hędożyć

Gość nie wiem ale
mam dobry przepis na naleśniki 150 g mąki 1 łyżeczka cukru pudru 2 jajka 240 ml mleka szczypta soli 3 łyżki roztopionego masła lub oleju olej roślinny do smażenia Wykonanie: Mąkę przesiać, dodać cukier puder, jajka, mleko i sól. Zmiksować, przykryć ściereczką i odstawić na 30 minut. Przed samym smażeniem dodać do ciasta roztopione masło lub olej i wymieszać. Naleśniki można smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub też wszystkie kolejne naleśniki smażyć na tłuszczu.

Gość rozdarta90
Świetnie, na pewno wypróbuję. :)