Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość televimka

2600zł ma miesiąc

Polecane posty

Gość televimka

czy przy dochodzie męża 200o tys plus moje 600zł można fajnie zyć???odpiszcie te osoby które macie podobne zarobki a nie te co od razu napiszą że zarabiają 10tys

Fajnie tzn. jak niby? Wyżyjecie za tyle, o ile.... nie spłacacie kredytu 1500zł miesiecznie - to tak dla przykładu.

Mój facet zarabia ponad 5 000 zł i uważa, że nie jestesmy w stanie za ta kase utrzymac się we dwie osoby. :O

Gość pytammmmmmmmmmm
my mamy z mężem 4500 na miesiąc i po wszystkich opłatach, kredycie i bieżącym remoncie na życie nam zostaje 1600 z czego jeszcze muszę zapłacic przedszkole i paliwo do 2 aut i jedzenie. Nie szastamy kasa ale głodni też nie chodzimy. Mając 2600 na życie ( media , jedzenie) smiało wam starczy. ale to zalezy gdzie mieszkacie i czy chodzicie jadac w restauracjach .

Gość televimka
my mamy jeszcze dziecko roczne, żadnych kredytów, własny dom, samochód, jak ktoś jest rozrzutny to wiadomo że mu nie wystarczy nawet 20tys, ale ja tak pytam poważnie, czy wy też tak macie???teraz cięzko o prace.

Gość televimka
mieszkamy na wsi, płace tylko za internet, i telefon, prąd, casem mam wrażenie że powinnam się wstydzić takiego życia jak mam, tak mi daje do zrozumienia moja siostra, która jest bardzo bogata a skąpa jak jasna cholera, nawet teraz na wszystkich świętych kupiła 3znicze i kwiatki i od razu mi powiedziała ile znicze kosztowały i ile zapłaciła za sztuczne kwiaty, i ze wszystko takie drobie a raptem zapłaciła może za wszystko 25zł, ja kupiłam dużo więcej ale jakoś nikomu nie ogłaszałam ile wszystko kosztowało, bo przecież szłam na cmentarz na grób mamy.

Gość televimka
za wróżki i wiedźmy dziękuję

Gość televimka
ka_rola jak ja bym miała takie dochody to była bym w siódmym niebie

Gość a gdzie te 2 tysiące płaca
chetnie sie zatrudnię :D

Gość televimka
mój mąz pracuje na budowie w Warszawie i tyle zarabia

Gość moim zdaniem niezbyt
da sie przezyc ale bez szalenstw i z olowkiem w reku. Powiedz sobie sama czy jestes w stanie isc do sklepu i kupic sobie np buty za 300 zl tylko dlatego ze ci sie podobaja? czy mozesz sobie kupowac ksiazki, plyty, wyjsc do restauracji, kina czy teatru bo masz ochote? czy stac cie na wakacje a na mysl o tym ze w samochodzie czy w domu cos psuje twoja pierwsza mysla nie jest "skad ja na to wezme kase".