Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaszLDZ28

Pan do wynajęcia

Polecane posty

Gość lukaszLDZ28

Witm miłe Panie, pewnie zastanawiacie się co to za post/ogłoszenie i gdzież go znajdujecie:) otóz każde miejsce dobre:) w skrócie, mam 28 lat jestem przystojnym brunetem, który oferuje swoje towarzystwo w zamian za profity:) mam 185 cm wzrostu jestem meżczyzna wykształconym i ponoć inteligentnym ( tak mówią) jestem z Łodzi. Innych atutów nie bede wymieniał, po prostu napisz jesli maz dosc nudy, nie masz z kim się zabawić i spełnić swoich erotycznych fantazji lub Twoj meżczyzna nie ma dla Ciebie czasu:) Z oczywistych względów nie zamieszczam fotografii ani innych danych teleadresowych:) chodzi o dyskrecję którą oferuje w pełni jak i jej oczekuje:) W przypadku zainteresowania proszę o kontakt pod adresem e mail: lukasz-kowalski68@wp.pl

Gość ... ... .. .
wymagania co do pani?

Gość lukaszLDZ28
ale mam mały problem, ptaszek 6 cm jak stoi

Gość lukaszLDZ28
szukam panie od 52 do 73 lat

Gość lukaszLDZ28
Wymagan brak, biore co popadnie, zadowalam sie nawet zwierzetami.

Gość lukaszLDZ28
sossssku, chcesz?? wiem, ze z Katowic jestes ;)

Gość lukaszLDZ28
sosiku, przyjade. Zobaczysz i Ty bedziesz w 7 niebie i ja.

rozstalam się z moim chłopakiem :( hmmm i nie ukrywam ,ze lubię seks.....gdyby był chętny jakiś Pan na seks bez zobowiązań...Wymagania: inteligentny,zadbany,wiek 30-33 , JA 28.blądynka,długie włosy,zadbana,kulturalna i cysta....................

Gość lukaszLDZ28
Napisz najpierw skąd jesteś, bo pol swiata do ciebie jechal na sam sex nie bede

Gość lukaszLDZ28
jak przyjedziesz do Warszawy, to moge Cie dotknac moim szlachetnym penisem, a jak Ci sie nie podoba, to go sobie wsadz w dupe

i o to mamy przykład debila.....smrodzie jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj.A JA i tak czekam na swojego księcia............

Gość ile za godzine
Ile za godzine

Gość lukaszLDZ28
50 zł za godzinę albo za kartę prepaid do telefonu

Gość to podszywki
Tosiu nie złość się tak bardzo, gdyż złość piękności szkodzi. Zauważ, że to zwyczajne podszywki. Długo jesteś już bez faceta?

Gość to podszywki
To już kawałek czasu. Chyba dobry moment na nowe znajomości :) Zapewne masz wielu adoratorów w około którym się b. podobasz i chętnie się z Tobą umówią. Nie powinno być źle :)

Gość to podszywki
Tosiu ale czy wyskok na zabawę musi się wiązać zaraz z najprzystojniejszym facetem całego miasta Lublin? Idź z tym, z którym czujesz się najlepiej (niekoniecznie z tym który się podoba) i pobaw się. Nie musisz się przecież z nim seksić. Zacznij żyć życiem towarzyskim a życie Tobie partnera samo znajdzie :)

hmmmm podobać...,ale mi chodziło w sensie nie wizualnym,ale takim wewnętrznym.....tzn chce aby ten ktoś nie był pustakiem.... :(

Gość to podszywki
To ja szczerze współczuję Ci znajomych, skoro to same wewnętrzne pustaki. Jeśli chciała byś kiedyś popisać na poziomie wyższym niż pustaka ;) to napisz do mnie meila na adrianSTI@wp.pl

Gość Boratka
Jest tylu chętnych i fajnych facetów, że kobiety nie muszą płacić za sex skoro mogą mieć za darmo:)