Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCMobi

Jaki fotelik 9-18? Maxi cosi mobi czy besafe izi combi?

Polecane posty

Gość MCMobi

Czy ktoś użytkuje powyższe foteliki? Proszę podzielcie się opiniami. Zastanawiam się który wybrać, pomoc mile widziana :)

Gość Rafalkul
Też jestem zainteresowana opinią o mobi. Ma ktoś?

ja mam te i te, tyle ze besafe starszy model, chyba 2008 i maxi cosi jest o niebo lepszy!!!!! jeden mankament: on zapiera o przednie siedzenie, wiec jak sie juz go zamontuje, to nie mozna ruszac fotela. Jesli uzywacie samochodu na spole z koms, kto jest 20 cm wyzszy/nizszy, moze to stanowic problem

Gość a ja znam inny model
Britax 2 Way Elite - 9-25 kg (montowany tylem lub przodem do kierunku jazdy). Osobiscie moge polecic i moj synek tez :)

Gość nowa w częstochowie
moja koleżanka była niedawno na etapie kupowania własnie fotelika od 9 kg i mówiła mi, ze w necie jest najnowszy ranking fotelików i maxi cosi było gdzies na końcu- jako nie polecany i niebezpieczny. chyba dobry był romer czy jakos tak

Gość MCMobi
Dzięki za rady:) Przydadzą się na pewno. Besafe przymierzałam do auta, ale niezbyt mi pasuje, szukam teraz po sklepach Mobi:) No i przy okazji rozejrzę się jeszcze za tym Britaxem. Pozdrowionka

Gość zuk80
Witam, mam do sprzedaniafotelik Maxi Cosi Mobi - montowany tyłem do kierunku jazdy. Używany ale w dobrym stanie. Kolor czarny. Bezpieczny. Dzieciaczek nam wyrósł. Cena 550zł. Gratis uchwyt na kubek do tego fotelika Kontakt tel. 510629934. e-mail: zuk80@tlen.pl. Witam, mam do sprzedania taki fotelik Maxi Cosi Mobi - montowany tyłem do kierunku jazdy. Używany ale w dobrym stanie. Kolor czarny. Bezpieczny. Dzieciaczek nam wyrósł. Cena 550zł. Gratis uchwyt na kubek do tego fotelika :) Kontakt tel. 510629934. e-mail: zuk80@tlen.pl.