Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka0812

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość mamuśka0812

Hej dziewczyny. Długo wahałam się czy napisać o tym na forum , ale w końcu nie mam komu się wygadać :( Nie mogę powiedzieć o tym nikomu z rodziny ani znajomym bo niestety żadne z nich nie utrzymałoby tego w tajemnicy. Spóźnia mi się okres , tzn tak myślę . W tamtym miesiącu okres zaczął mi się jakoś 3 czy 4 października i też myślałam że się spóźnia. Mam bóle głowy , i czasem boli mnie w dole brzucha , nie raz boli nawet jak pocisnę lekko. Czasami to nawet podobne bóle miesiączkowe , mam też ostatnio problemy z wypróżnianiem się :( Jestem już matką od ponad 7 miesięcy. Więc znam objawy ciąży , choć słyszałam że nie każda ciąża przebiega tak jak poprzednia. Poza bólami i problemem wypróżniania się mam czasami zawroty głowy i osłabienia. Dużo też schudłam. A wszystko zaczęło się od tego że mojemu chłopakowi zachciało się wchodzić we mnie na chwile bez zabezpieczenia :( Prosze piszcie co wy na to , może macie jakieś teorie , czy może nawet miałyście podobną sytuację.

Gość nie jedz stokrotek
A nie łatwiej zrobić teset 14 dni po stosunku lub w dniu spodziewanego okresu ? My nie wróżki.

Gość mamuśka0812
spodziewałam się pomocy i konkretnych odp a nie słów podobnych do krytyki..!