Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edw

Pomoc w doborze fryzury!!!!

Polecane posty

Gość edw

Witam poroszę o poradę na temat fryzury.Myślę o zmianie koloru na ciemniejszy a poza tym czy pasowałyby mi długie włosy bez grzywki?bo w krótkich czuje się beznadziejnie..dołanczam swoje zdjęcie na http://nk.pl/profile/4958654/gallery/44

po 1 masz zbyt jasną cerę i myslę,że nie pasuję Ci ciemny kolorek a po 2 to jeżeli masz wysokie czoło to myślę,że dobrze mieć grzywkę a co do długości to możesz miec dłuższe fajnie wycieniowane :) włoski i do tego delikatna grzyweczka pod ukos

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
jestes nieco podobna do mnie z twarzy a ja nosze przedzialek mocno na bok, grzywke do konca brody, przod wlosow 2 cm pod obojczyki a tyl za lopatki. dodam ze wlosy mam wypazurkowane :D tez mialam taka platyne jak ty ale po ostatnim rozjasnianiu odrostow i bialo-niebieskim efekcie przefarbowalam sie na ciemny, zloty blond i jest mi w nim o niebo lepiej. dodam ze mam blada skore na twarzy. wiec tobie tez bym proponowala taka fryzure i kolor taki od sredniego blondu po jasny braz. albo cos z rudosciami

Gość szuszka
Przy twoijej jasnej karnacji taka fryzura jest raczej nie wskazana. Na twoim miejscu zrobiłabym sobie klasycznego boba. proste i niezwykle urokliwe a do tego takie twarzowe. Możesz wyglądać naprawdę uroczo . Musisz tylko znaleźć dobrego fryzjera

Gość edw
dzieki za pomoc a czy możecie podać jakieś przykładowe fotki koloru i cięcia jakie by mi pasowało? Teraz zapuszczam włosy