Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest???

Kto sie zna i doradzi?

Polecane posty

Gość co mi jest???

Mam 21 lat, od pierwszej średniej cały czas utrzymywałam stałą wage, kazdy mi zazdroscił sylwetki, a ja nie musiałam nic w tym kierunku robić by być ładna i szczupłą, byłam pewna ze to geny po tacie i ze zawsze będę szczupła jak moja rodzina.. a tu co? wyszłam za mąż, juz 4 miesiace temu, teraz patrzę na wagę i nie wierzę, waże 58 kg przy wzrosci 164...uda mi się złączają, czuję sie obciśnięta w moich wszystkich spodniach. A co najgorsze, dziś rano ubierałam moje jeansy najlepsze, mają a raczej miały fajne przetarcia na udach...ale ubierając je pękły.. i są dziury..ogromne, zniszczyłam spodnie przez swoją otyłość... co ja mam robić? W ciaży nie jestem bo 3 dni temu miałam okres... chce zacząć dietę, jakąś która jest zdrowa i taką która nie będzie spalać 15 kalorii tylko taką zdrowa, niedrogą i co by mi pomogła wrócić do mojej wagi czyli 51 kg

Gość idobrzecitaksukopodla
mysle ze masz raka :)

Gość co mi jest???
ja nie jem dużo, tylko to na co mam ochotę.

Gość www.babskieforum.cba.pl
Pomyśl może czy twoje menu w ostatnim czasie się nie zmieniło, czy może teraz masz mniej ruchu-to mogło znacząco wpłynąc na przyrost wagi.

Gość co mi jest???
Boże, a ja się zawsze dziwiłam jak te grubaski mogą byc takie grube i nic z tym nie robić, smiałam sie to teraz mam za swoje

Gość dfghsdfghsdfgh
zrób badania na tarczycę może masz niedoczynność skoro przytyłaś bez powodu czyli jadłaś tyle samo

Gość witaj w klubieeeeeeeee
ja też tak mam.... 166cm wzrostu i 60kg wagi.... wszystkie dzinisy ciasne, nawet po sklepach już nie chodzę, bo ciuchy ni eleżą dobrze. Uda wielkie, cyc wielki, dupa i brzuch gigantyczne.

Gość co mi jest???
no juz nie chodzę do pracy..od 5 miesięcy.. ale jadłospis..zawsze ten sam bardzo kaloryczny ...ale w pracy nie ruszałam sie zbytnio, tylko stałam 9h

nie wszystko na co masz ochotę jest mało kaloryczne-można jesc tez dużo małokalorycznych rzeczy i nie przytyc

stanie to tez cos. Teraz pewnie wiekszosc czasu siedzisz

Gość co mi jest???
zawsze rozmiar S a nawet XS a teraz...? wczoraj kupiłam spódnice M i mam w niej dupe jak szafa

Gość camillle
a wcześniej ograniczałaś się ze słodyczami i tym podobne, czy też nie? a może mniej się ruszasz? Mój wf'ista mówił ze czesto sie tak dzieje z młodymi kobietami, dlatego on na wf'ie dawał nam ostry wycisk i robił nam mnóstwo zajęc dodatkowych, i polecił cwiczyc takze po skonczeniu szkoły, nie wiem czy miał racje ;) a może ...

Gość co mi jest???
zwłaszcza w domu i sąsiedzi widzą to i myślą ze jestem w ciązy. a mnie to denerwuje..nawet mój brak ma 9 lat i to zauważył ,..oczywiscie nie wygladam okropnie, ale kazdy widzi u mnie zmianę

Gość co mi jest???
Jem tak samo jak zawsze, rano bułka czasem pół, koniecznie paczka ciastek i pół czekolady dziennie, obiad (tłusty to fakt ale tak sie u mnie w domu je) no i później znów jakieś ciasto (bo babcia jest kuchenną i zawsze coś w domu jest) a na wieczór to parówki zazwyczaj albo hot dogi...ale jem tak odkąd pamiętam

Gość majtki z drutu
..no i później znowu jakieś CIASTO..tam miało być wyżej...tylko zgubiłam słowo CIASTO