Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche się martwię

Czy mój cyk jest prawidłowy ?

Polecane posty

Gość troche się martwię

mam cykle co 32 34 czy to jest prawidłowe ? kiedyś zawsze miałam co 28 dni

Gość troche się martwię
może jeszczę dokładniej : 28 28 33 23 - ten akurat wiem że coś z nim było nie tak 32 33

Gość troche się martwię
naprawdę ? uspokoiłaś mnie troszkę.

Gość przyszła poszła 007
to jeszcze nic strasznego bo moj to 33 najkrotszy a 44 najdluzszy :D z tego wyliczylam ze dni plodne mam miedzy 16 a 22 dc i w tym czasie nawet nie mialam wiekszej temperatury swiadczacej o owulacji nie wpomne o sluzie bo po 22 dc zaczynam miec plodny to wszystko jakies popierdolone !!

Gość troche się martwię
masz racje... ;/ ja zaczynam się starac w tym cyklu a nie wiem kiedy mam dni płodne i postanowiłam że nie będę nic wyliczać tylko będe się kochać ktedy kiedy mam ochotę :) ale jestem też ciekawa kiedy mam te dni płodne w tamtym cyklu zaczełam się obserwować sle miałam troszke trudności bo brałam globulki... ale mimo to zauważałam śluz rozciągliwy do 4 cm.

Gość przyszła poszła 007
wszystkie kobitki gadają o tym rozciągliwym śluzie ja nigdy takiego nie mialam (4cm) owszem byl przezroczysty i rosciągal sie ale tylko do 2 cm nie wiem ale chyba ze mną jest cos nie tak :(

Gość przyszła poszła 007
zapomnielam wspomniec ze tez nie wyliczalam dni plodnych przez 8 miesiecy az sie wkurzylam i sobie wyliczylam ale dalej nic! :/

Gość troche się martwię
kurde czemu to nasze życie kobiece musi być tak skomplikowane ;/ ja też wcześniej nie wyliczałam.

Gość grrrrr.............;;
troche się martwię --> a czym ty sie martwisz ? jeszcze nawet nie probowalas zajsc w ciaze i juz sie martwisz n zapas ??? Same sie niepotrzebbnie nakrecacie, staraczki od siedmiu bolesci :O...

Gość troche się martwię
no wiem.. ale ja już tak mam ze wszystko od razu przezywam ;/

"to jeszcze nic strasznego bo moj to 33 najkrotszy a 44 najdluzszy z tego wyliczylam ze dni plodne mam miedzy 16 a 22 dc i w tym czasie nawet nie mialam wiekszej temperatury swiadczacej o owulacji nie wpomne o sluzie bo po 22 dc zaczynam miec plodny" bo dni płodnych sie nie wylicza z kalkulatora, a wznacza na podstawie obserwacji wlasnie sluzu i temperatury :D owulacja wystepuje na 16-10 dni orzed koncem cyklu. jesli mialas wtedy cykl 33dniowy a śluz płodny od 22 dnia to znaczy że z owulacją sie idealnie zmiesciłaś w tych fizjologicznych widełkach :) (zakładając oczywiscie ze był wtedy skok temperatury). wyliczanie to sobie mozna w buty schowac. obserwu sie i wtedy bedziesz wiedziec co i jak.