Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casillllllllaaaaa

prosze o pomoc, poradę

Polecane posty

Gość casillllllllaaaaa

otóż mieszkam w bloku na 4 pietrze , na 2 mieszka mój sąsiad kawaler zołnierz no miejsza oto , chodzi o to że jestem w ciąży z nim ale nie bedziemy razem , jedyne co to ciągłe obgadywanie innych sąsiadów jakies dziwne spojrzenia tragedia! ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość casillllllllaaaaa
pomozcie

Gość paroł
a w czym Ci pomóc? bo ja nie za bardzo zrozumiałam co Ty tutaj napisałaś. Chodzi o to, że masz dziecko z sąsiadem, z któtym nie jesteś i sąsiedzi Cię bardzo za to obgadują, tak? Bo jeśli tak.. to skąd niby sąsiedzi wiedzą, że przespałaś się z tym żołnierzem? nie było ich z Wami w sypialni. Więc utnij te komenatrza tym, że to nie jest jego dziecko i już.

Gość paroł
wydaje mi się, że ty czujesz z tym się źle, że masz dziecko z kims z kim nie będziesz w życiu i wydaje Ci się, że kazdy na Ciebie dziwnie patrzy. Bo przeciez kobieta w ciazy to nie jest jakies niecodzienne zjawsiko. Jestes jak kazda kobieta. A to z kim masz dziecko nie sadze ze kazdy wie o twoim romansie z sasiadem wiec wyluzuj

Gość casillllllllaaaaa
no niestety wiedzą już o tym ci sąsiedzi i chodzi o to ze uprzykrzają mi życie czuje normalnie ich wzrok na sobie jakbym zrobiła coś złego jakąs zbrodnię popełniła szczególnie sąsiadki , ehh . cięzko życ mi w tym bloku a nie mam gdzie sie wyprowadzic

Gość casillllllllaaaaa
skąd wiedzą wiedzą bo powiedziałam o tym koleżance życzliwej koleżanka zna sąsiadkę i tak rozeszła się ta wiadomość

Gość Izabelll
Powiedz,żeby się od ciebie odwaliły,że to Twoja sprawa z kim masz dziecko i nic im do tego,żeby lepiej zajęły się swoimi dziećmi.

Gość pytammmmmmmmmmm
a to fajna masz koleżankę gratuluję!!!!

Gość pytammmmmmmmmmm
izabell a ty od marcinkiewicza kazia?

Gość casillllllllaaaaa
czuje sie naprawde fatalnie w dodatku jak pomysle jak juz sie urodzi i bede musiala tak wszystko sama robic ( w dodatku mieszkam na 4 piętrze bez windy ) beda pewnie sobie myśleć ze mam za swoje ciezko mi bedzie nawet ich mijac..

Gość paroł
No to są dwa wyjścia. Możęsz zacinąć zęby i jakoś to przeżyć wierząc, że po porodzie i w przeciągu czasu jak już sąsiadom znudzi się ta nowinka to odpuszczą i zaczniesz żyć bez podejrzliwego wzroku sąsiadów, albo jeśli to nie ustanie to po co masz się męczyć? sprzedaj mieszkanie, kup nowe w innej dzielnicy i po kłopocie. Ja na Twoim miejscu to nie ze względu na sąsiadow, a raczej tego pana ktory mi zrobil to dziecko bym sie wyniosla, bo jednak glupio tak zyc z ojcem dziecka blisko siebie, a w osobnych mieszkaniach. Co dziecko by myslalo jakby podroslo? dl;aczego tatus mieszka na innym pietrze niz my. To lepiej juz w ogole lepiej zamieszkac gdzis indziej

Gość casillllllllaaaaa
masz dużo racji , tylko to jest mieszkanie moich rodziców i sama nie mogę go sprzedać .. ale myślę nad tym .. no to teraz mi jeszcze gorzej gdyby mnie dziecko tak zapytało to bym umarła ze wstydu chyba .

Gość casillllllllaaaaa
boje sie mu nawet o tym powiedziec ze chce alimenty nie wiem chyba nic od niego nie bede chciała

Gość wyjec nocny
no pewnie gadaja ludzie ze sasiadka z 4 puscila sie z tym z 2.... ale co sie dziwisz pewnie sama bys tak gadala gdybys byla swiadkiem takiej sytuacji. Wyprowadz sie. i po klopocie :O

Gość casillllllllaaaaa
" no pewnie gadaja ludzie ze sasiadka z 4 puscila sie z tym z 2.." własnie tak jest i to mnie naprawde dobija

Gość casillllllllaaaaa
w dodatku jego rodzice ojca mojego dziecka nie wiedzą o tej sprawie

Gość dooomi
alimetow nie chcesz? ale to się należy dziecku.

Gość casillllllllaaaaa
wiem że się nalezy ale nie chce z nim rozmawiać.

Gość casillllllllaaaaa
wszystko czarno to wiedzę , wogole nie wiem jak sobie poradze z takim małym dzieckiem nie mam doświadczenia ani młodszego rodzenstwa , moja mama za granicą jestem sama zupełnie

Gość casillllllllaaaaa
wlasnie bylam zobaczyc do skrzynki i spotkalam sasiada z na przeciwka i juz mnie pytał jak sie czuje przyszla mamusia z takim oczywiscie smiechem :(

Gość sama powinnaś wiedzieć
wcześnie zaczełaś myśleć teraz ci głupio, trzeba było się nie seksić bez zabezpieczenia z byle kim...

Gość casillllllllaaaaa
teraz te dobre rady juz za pózno,,,, ehhh dziwi mnie to troche w sumie u nas w klatce sami mlodzi przewaznie ludzie a nie dewoty .

Gość casillllllllaaaaa
czemu to zawsze kobiet mają gorzej w życiu :(

Gość benka22
ej a ty z jakiej sie planety zerwałaś? nie wiesz czym się seks kończy ?

Gość WITABUENOCITRIN
a mijasz czasem na klatce schodowej ojca swojego dziecka i sprawcę całej tej sytuacji? i co przechodzi obok ciebie jakby nigdy nic? w którym jesteś miesiącu ? powinnas sie znim rozmówic i to jak najprędzej skoro jestes całkiem sama

Gość casillllllllaaaaa
benka dzięki za miłe słowa:) jakos dziwnym trafem jego akurat nie mijam na klatce , udaje nam się nie spotykać . jestem w 5 miesiącu .

Gość casillllllllaaaaa
bazienka dzięki masz racje , zwłaszcza że on też do świętych nie należy . jednak przeraża mnie też wizja że bede sama z dzieckiem

Gość casillllllllaaaaa
nie wiem czasem myśle ze on poprostu jest jeszcze w szoku ze wzgledu na tą informacje ( tak przypuszczam po jego zachowaniu)

Gość casillllllllaaaaa
jak to z facetami :) wiesz on jest troche narwany ogólnie moze ze wzgledu na prace co?:)

Gość benka22
do usług:) a jakie to zachowanie ze myslisz ze jest w szoku