Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSV

NEOSTRADA

Polecane posty

Gość PSV

Witam , mam pytanko. Przedwczoraj byl u mnie kurier z aneksem do umowy , poniewaz zmienilem predkosc neostrady z 512 na 10 mega .Dzisiaj rano patrze a predkosc wzrosla do 4mb a teraz jest juz 5mb , czy oni to zwiekszaja stopniowo czy jak to jest ? I kiedy moge sie spodziewac pelnej predkosci ? Z gory THX za odpowiedzi .

Gość bhhhhhjjj
nie mam pojęcia. ja podpisałam niedawno aneks z 1 na 2mega, z tym że prędkość miała wzrosnąć od lutego (do lutego mam jeszcze starą umowę). Jakieś 3 dni po podpisaniu prędkość wzrosła mi do 2 mega......... nie kumam

Gość PSV
Ja mam w sumie tez umowe do grudnia czy stycznia , ale dziewczyna z infolinii powiedziala , ze zazwyczaj po podpisaniu nowej umowy (aneksu) wlaczaja juz szybszego neta po kilku dniach.Tylko mnie zastanawia czemu wlaczyli narazie tylko 5mb skoro mam zamowione 10mb , chodz i tak nie narzekam bo mogli w sumie czekac do wygasniecia starej umowy :)

Gość jestes głupia i tyle
dałaś się naciągnąć tym złodziejom, oni tylko naciągają ludzi na ten swój szybki internet, oni mają stare łącza które nie dają rady z szybkim internetem, będziesz mieć rachunki tylko jak za 10 mega a net jakieś 4 czy 5 mega, bo taka jest wydolność ich łączy :)

poza tym to nie masz się czym przejmować bo i tak przy przeglądaniu stron internetowych różnicy między 5 mega a 10 mega nie zobaczysz, jedynie przy ściąganiu dużych plików to wychodzi

Gość GOSIKOL
głupia to jestes ty wyzej:D wiesz co to jest wefyfikacja warunkow technicznych?wiesz?bo jak nie to spadaj bo nie mamy o czym gadac:D:D

Gość GOSIKOL
weryfikacja ofkorsss:D

Gość PSV
Tzn pani przez telefon na infolinii przed zamowieniem neta sprawdzala ponoc ile moge miec max i powiedziala ze warunki techniczne pozwalaja na 10 mega , wiec go zamowilem .

Gość można można
jesteś głupia i tyle -----> moze i jest głupia, ale twojej głupoty nie przebije nikt :O :P

ci złodzieje wszystko zweryfikują pozytywnie żeby tylko klienta dorwać i naciągnąć bo w czasach dzisiejszej konkurencji gdzie z normalnych firm jak UPC można mieć 100 mega, a u nich jeszcze nie dość że łącza przestarzałe to ceny jak z kosmosu, to do nich nie chce już nikt przychodzić, jedynie na wsiach gdzie nie ma innego neta to jeszcze neostradę zakładają ludzie

to wpiszcie sobie w google papież popiera rząd światowy, i poczytajcie lepiej w internecie co ludzie piszą o tym gównie z neostrady

A ludzie to piszą: 29*** alez TP oferuje 15Mb od dawien dawna. To, ze zasieg tej uslugi to max 200m od centrali, to juz szczegol, ale oferuje ;) Podobnie Netia - nawet jak oferuje 16Mb po LLU, to nie dalej, niz pozwalaja na to druty, czyli tez w malej odleglosci od centrali. Inna sprawa, ze niby UPC ma w ofercie te 30Mb, ale tak naprawde ma ta usluge w szczatkowej ilosci miejsc w kraju. To samo tyczy sie tez innych firm. Ba! Wystarczy spojzec na MM i juz wiemy, ze nawet oferte programowa CATV maja rozna w zaleznosci od miasta/dzielnicy :)

Gość GOSIKOL
hahha..masz ty pojecie o usługach internetowych ze hoho,a argument "pierdol sie" mnie rozwalił, nie ma to jak gadac na argumenty:D:D:D idz sie przewietrz tępa strzalo:D:D:D a potem cos poczytaj i dopiero dyskutuj:D byeee tępaku:D:D

Albo Jak ktos mieszka 10 metrow od centrali to beda mozliwosci techniczne na 20 mbit. Tak wiec jesli rzeczywiscie wprowadza 20 mbit to bedzie to oferta widmo.

GOSIKOL z dziećmi neostrady dyskutować nie będę więc szoruj pod zlewozmywak

Albo piszą: Infolinia, po "wstępnym rozpoznaniu" stwierdziła, że mogę mieć nawet 20Mb, a technikowi wyszło, że jestem już na krawędzi 10Mb i wyższa prędkość na 99% nie będzie stabilna.

Rozumiem tylko potrzebuje internetu na codzien, a w tamtym roku przerabialem podobna sytuacje. Przenosilem sie z 1mb na 6 mb bo gwarantowali ze bedzie dzialac wiec podpisalem aneks i czekalem. Wlaczyli mi 6 mb na godzine. Pozniej przez 3 dni nie mialem internetu bo myslalem ze cos robia z laczem, zadzwonilem a koles mowi ze jednak 6 mb nie bedzie dzialac i oni czekaja az ja podpisze nowa umowe na 2 mb. I tak sobie moglem czekac i czekac a nikt mnie nie powiadomil o tym ze nie bedzie dzialac . Obsluga jest mila tylko do momentu podpisania umowy a pozniej to juz ...

Gość huogyiyfi
Ja mam 20 mega z neostrady i ma hula wysmienicie :)

Gość asiulaw1
A jeśli ktoś chciałby przedłużyć Neostradę, zmienić prędkość czy zamówić nową Neostradę to zapraszam. Pomogę i informacji udzielę :) asiulaw1@wp.pl

Gość basiczek24
Hej. A ja mam do was takie pytanko. Mama ma telefon z netii a ja chcę zamówić sobie internet z neo i stąd moje pytanie czy rachunki mogę dostawać na siebie czy jak telefon jest na mamę to rachunek z neta będzie też na mamę?? Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Gość TYLKO TP
musisz przejsc do tp mozesz na siebie mozesz na mame przedwszystkim w tp jest taiej NETIA TO ZWYKLA KONKURENCJA