Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łotewaaaaaa

Kto powinien odezwac sie pierwszy po randce? Facet czy kobieta?

Polecane posty

Gość łotewaaaaaa

;D

facet, ale Ty nie mozesz odebrac dwukrotnie. Facet z kolei powinien zadzwonic trzy razy, nie więcej, i jezeli po jego trzeciej odezwie nie oddzwonisz, to znaczy, że ma zamilknąć na wieki. Wszystko zostało opracowane i uregulowane przez zespół ekspertów, którzy zamieścili odpowiednie wytyczne w dzienniku ustawodawczym randkowania

Gość DuzeP
Luśka z Windsorów - co ty pierdoolisz?? Co to za jebniete schematy? Masz niezle nasrane w glowie i powinnas sie leczyc!

Gość łotewaaaaaa
hehehe;D no powiedzcie bo dzisiaj mam taka niby randkę i nie wiem czy sie odezwac czy czekac

Gość miszczyni rantkowania
Ja zaraz po randce piszę jeszcze wracając do domu, że mi się podobało i dzięki za miły wieczór (o ile był miły i chcę gościa jeszcze widzieć) a później czekam na jego ruch :P

miszczyni, czyli dobrze jesteś poinformowana, bo bardzo słusznie nie dziękujesz przy pożegnaniu. To by się wydało zbyt nachalne i oznaczało, ze jesteś zbyt napalona

Gość DuzeP
łotewaaaaaa - a w Twoim wieku masz już telefon komórkowy czy bawisz się jeszcze klockami lego?? Po Twoich wypowiedziach wnioskuje ze duuzo jeszcze przed Tobą. Sama/sam zdecydujesz "po spotkaniu" czy masz chęć się odezwać czy nie.. Boszz co za problemy???????!!!

Gość miszczyni rantkowania
Ano jestem :D Nigdy nie musiałam za długo czekać aż facet się odezwie. Te trzy dni to jakaś głuia granica dla leszczy. Jak facet na ciebie leci, to w doopie ma trzy dni i odzywa się od razu. Chyba, że ma jeszcze inne na boku. Ale takich - olać.

Gość violonczelistkaaaa
a ja wlasnie nie chce byc nachalna;// no i nie wiem, juz 5 rz mnie zaprasza ;D i za kazdym razem to ja pisze po spotkaniu. tym razem bede milczala jak grob!

Gość violonczelistkaaaa
obry temat piszcie

Gość aquariuss
Wg. zasad dobrego wychowania, to facet powinien podziękować za spotkanie i w razie czego zaproponować następne. Nie robi tego, znaczy że jest a) nie wychowany, b) nie zależy mu, c) jest gejem, d) nie chce się umówić, bo nie ma już kasy

Gość jestes stary lolem
kobita powinna

Gość cyklada hi fi
on