Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zurgaaa

Seks w wielkim mieście Chce takie przyjacółki!

Polecane posty

Gość zurgaaa

a Wy?

Gość przysięgły tłumaczy
no zajebiste mają życie, trzymają sie razem, maja wspaniałą pracę i nic tylko seks i zabawa im w głowach. też bym chciala być taką 40latką ;)

Gość zurgaaa
już nie chodzi mi o ten sex i zabawe ale o ich przyjaźń właśnie..Jest taka prawdziwa.Mogą na siebie liczyc w każdej sytuacji..Moja eksprzyjaciółka powinna ten serial oglądnąć może by sie coś nauczyła..

Gość wiem, to mówię
Kochana, a kto by nie chciał :D Uwielbiam te babki, każda inna, a razem tworzą kompletna całość :)

Gość zurgaaa
niech zaluje ten kto nie ma mnie za przyjaciolke:P

Gość przysięgły tłumaczy
wiem o co Ci chodzi. jednak nie wie czy to jest możliwe. takie rzeczy tylko w filmach ;) no chociaż może... to jest takie amerykańskie.

Gość madziula8686
Też bym chciała takie przyjaciółki. Zawsze mnie ogarnia zazdrość jak na nie patrzę...:)

Gość ja bym nie chciala
nie podoba mi sie ich puste zycie, pogon za moda, ten caly seks. Wszystko dla mnie jest sztuczne i przerysowane. Jak bym miala miec przyjaciolke, ktora paplala by mi o tym kogo bzyknela, jakie szpilki sa lepsze Versace czy Chanel to bym sie z nia nie przyjaznila. Nie lubie pustych ludzi

Gość generał Custer u źródeł Nilu
jedna głupsza od drugiej i za to tak je cenię :classic_cool:

Gość zurgaaa
nieprawda ,mysle ze mozna spotkac taka przyjaźń...jesli rozumiesz co przez to mówie...bo nie chodzi o ta kase,imprezy, Ludzie czesto popelniaja blad bo nie dbaja o przyjazn,"bo jak ona sie nie odezwala to ja tym bardziej nie zrobie pierwszego kroku" dla mnie to bez sensu. Powinno sie pracowac nad przyjaznia podobnie jak nad miloscia Zazdroszcze tym dziewczynom chociazby tej odwagi,potrafia w jednej godz rzucic wszystko i pojsc na impreze na przyklad bo przyjaciolka tego potrzebuje,tej spontanicznosci zazdroszcze,bo zazwyczaj to jest tak ze komus sie nie chce a bo to a bo tamto...

Gość przysięgły tłumaczy
ja też im tego zazdroszcze. ja mam 23 lata jeszcze 4 lata temu mialysmy taka zgrana paczke, ale kazda juz poszla w swoja strone, jedna ma dziecko druhga wziela slub, mnie pochlonela praca i koniec przyjazni - doroslosc.