Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakow23on

Dziewczyny przetłumaczcie mi to na Wasz,damski, jezyk :)

Polecane posty

Gość krakow23on

Czesc dziewczyny. moze zechcecie przeczytac te moje wypociny. Otoz chodzi o to ze kolezanka chyba zle odebrala moje sygnaly. no zreszta same napiszcie jak wy byscie to odebrały.Spotkałem się raz z kolezanką. Zaprosilem ja na spacer. Spacerowalismy -fajnie bylo. Potem nie widzielismy się dwa miesiace. Ale co kilka dni/ 2 tygodnie pisalem JA co tam u niej itd. ona raczej rzadko pisala. Potem spotkalismy sie po raz kolejny, wzialem ja na bilard z kumplami. potem znów ja zaprosilem na spacer, potem znów na kawe... no i od tej pory ona zaczela do mnie pisac co jakis czas na kom i na gg (daje do zrozumienia ze jej sie podobam ale dosyc subtelnie-nie narzuca się) wiec zaprosilem ja na kawę,pogadamy sobie itd. Ale teraz pytanie - czy ona te moje zaproszenia jakos moze inaczej potraktowac? sam juz nie wiem ...

Gość krakow23on
;)

Już wczoraj to pisałeś i dobrze Ci dziewczyny napisały, że ona to odbiera tak, jakbyś był nią zainteresowany. Lepiej szybko jej powiedz jak jest, póki się nie zakocha.

Chyba juz dzis czytalam podobny topik ... dostalaes tyle odpowiedzie i pytasz nadal ????chyba Ci na tej KOLEZANCE zalezy (albo sam nie wiesz czego chcesz)

Gość mimosseeee
o ile juz sie nie zakochala...

Gość violonczelistkaaaa
nie zapraszaj jej wiecejld

Gość jestes stary lolem
lol

Gość krakow23on
czesc postanowilem ograniczyc kontakt jak na razie.. ona jest zbyt delikatna zeby ciagle pisac na kom..napisala raz jakies 2 tyg temu, odpisalm cos tam i teraz cisza.. na gg siedze na niewidocznym ..jakos to bedzie