Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biduleczkamała

34 zł

Polecane posty

Gość violonczelistkaaaa
mi lasnie tata przelal kase na konto 450 zł ,tyle dostaje miesiecznie;D ale nie wiem czy mi wystarczy do konca miesiaca; D tu kosmetyk kupic, tu bluzke i juz kasy nie ma;/

jaki kosmetyk? jaka bluzke? ja kupuje tylko podpaski, jakis szampon ktory jest aktualnie w promocji i tak samo jakis zel pod prysznic. nawet nie pamietam kiedy ostatnio sobie jakies ciuchy kupilam.niestety nastepna kasa dopiero 30 bedzie na koncie, ale co tam, dam rade. musze przeciez dobrze ze nalogow nie mam bo bym sie chyba zabila

ja tez mam ciezko z kasa na ubrania, nic sobie nie kupuje nowego, caly czas w tym samym a poznalam takiego faceta co ma chyba cala garderobe markowych ubran i butow i czuje sie jak sierota

Ja też mam całą garderobę markowych ubrań 90 % to ciuchy z lumpeksu... ;)

Pani bum bum mam tak samo, poznalam super goscia z kasa a ja w portfelu mam 2.20 masakra.... wstyd mi

Gość violonczelistkaaaa
no jak. musze sobie kupic plaszcz na zime i buty,w czyms trzeba chodzic.sporo wydaje na ciuchy ale i tak mam malo. moje kumpele takie wylaszczone... plaszcz znalazlam -troche drogi bo 549 zl ale to taki cieply, a buty za 399zł no ale skorzane i tez porzadne. ..