Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienformoflive

Jak mozna spedzac czas bedac zyciowym nieudacznikiem??

Polecane posty

Gość Alienformoflive

Zalozmy ze osiagnelismy juz najglebsze dno, jestesmy zyciowymi nieudacznikami. Nic nam od dawna nie wychodzi, nie mamy chlopaka/dziewczyny, jestesmy brzydcy a jak nie brzydcy to glupi. Albo malomowni. Kolegow kolezanek brak, nawet pies wolal wpasc pod samochod niz chodzic z nami na spacer. Temat dotyczy rowniez wszystkich prawikow, stulejarzy i dziewic nie z wlasnego wyboru. Jak spedzamy czas? Co robimy fajnego zeby nam sie nie dluzylo oczekiwanie na katafalk?

Gość pseudonimwpiszhaslo
czytac ksiazki. dupsko na lawke w parku i ksiazki. chociaz teraz zimno, wiec zostaje dom ;p

Gość kamazzz
planować śmierć samobójczą... :-(

Gość hhhhheeehehee
''nawet pies wolal wpasc pod samochod niz chodzic z nami na spacer'' :D masz przynajmniej poczucie humoru :P

Gość kamazzz
ja cały czs myślę jak szybko i bezboleśnie skończyć ten żałosny byt... nawet w pracy (nedznej pracy za psi pieniądz)

Gość ja mnie wkurwia jak ktoś
o samobójstwie gada idź człowieku popracuj w hospicjum albo w zoo,przydaj się jakoś na tym świecie,środowisko to zanieczyszczasz ale żeby coś w zamian oddać to już nie myślisz,co jest korwa ,wszyscy musimy pyć piękni i bogaci :O różne są życia ludzkie ale marnować życia nam nie wolno:) i nie piertolcie mi tu zaraz że każdy ma prawo :O chooja ma nie prawo :P zaraz mi żyła pęknie no :O

Ja tam siedze na necie, mam dzisiaj z kolezankami isc na impreze, ale tak mi sie nie chce ze chyba nie pojde :(

Gość ty przynajmniej na imprezy
wychodzisz zapraszaja cie. inni nie maja tego szczescia :o

Gość Jola dobra rada
Akurat bedac zyciowym nieudacznikiem masz bardzo wiele mozliwosci jak spedzic czas, praca nad samym soba to podstawa, a to z pewnoscia czasu zabierze wiele!