Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest???????

JAGODA,MAMANI,MADOONNA

Polecane posty

Gość co jest???????

[25.09.2010] 19:36 [zgłoś do usunięcia]czy ktos tu sypie po IP? Mam pytanie, DLACZEGO TAK JEST ze jak pisze cos na kafe to za chwilke ktos mi wmawia ze jestems jakas znana kafeterianka piszaca na pomaranczowo? przeciez nie widac IP zeby po nim kogos skojarzyc!? czy to jest normalne ze bylam juz MaMani, Madoonna, Jagoda itp.. Nawet jak pisalam z urlopu z IP osrodka w ktorym wypoczywalam i nie bylo zadnej mozliwosci aby to IP sie powtorzylo, to i tak uslyszalam ze ukrywam sie pod pomaranczowym nickiem. Mozecie mi wyjasnic dlaczego tak jest?przypadek?kojarzenie po wypowiedziach?stylu pisania? strzelanie a noz sie trafi i zgadne? Jest wogole ta anonimowosc jest czy jej nie ma? TO JEDNA I TA SAMA OSOBA????

to jest kojarzenie po stylu pisania i poglądach głównie. a co do anonimowosci - owszem, jest. to ze ktos Cię rozszyfruje jako Jagode, Mamani czy kogokolwiek innego nie zmienia faktu że nadal jestes anonimowa :D bo dla wiekszosci ludzi tutaj Mamani to tylko czarny nick. nie osoba z reala, z krwi, kosci, z przypisanym nazwiskiem itd. :)