Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy widelec

Jaro wyrzuca ...

Polecane posty

Ha, nie dalej niż wczoraj mówiłam, ze Kluzik-Rostkowska pobędzie w PISIE góra tydzień bo ją wywalą, a dziś już poleciała. Co więcej, razem z Jakubiak (tej to mi nie szkoda). Pewnie Poncyliusz będzie następny... Jak myślicie? :classic_cool: Super, PIS sam się wykańcza :D

Gość też myślę
że Poncyliusz

jak wyrzucą Poncyliusza to wtedy będą się musieli wziąć za swoich sługasów, skoro pozbędą się wszystkich porządnych ludzi :D Heh, a Jaro planuje wygrać w 8 województwach :D

Gość też myślę
piszesz o porządnych człowiekach :D masz na myśli tylko Kluzik i Poncyliusza? DOBRA PARTIA KURWO :D

spierdalaj jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia :D Akurat dla mnie w tej sekcie jedynymi osobami na które da się patrzeć i słuchać bez odruchu wymiotnego są właśnie Kluzik i Ponc. :O

Gość też myślę
oj przecież nie wyzywam cię od kurew, cytuję tylko babcię. Też myślę, że tylko te dwie osoby trzymały poziom :D o, o Poncyliuszu już piszę w czasie przeszłym :D

Gość też myślę
Kluzik pasowałaby do PO, już ją zapraszają, ale Jakubiak...

oj sory, to cię chyba nie zrozumiałam :D Poncyliuszowi lada dzień powiedzą nara. A co do Jakubiak... pamietacie jak się awanturowała,że ona pójdzie do Prezesa po wyjaśnienia, dlaczego ją zawiesił? I że żąda wyjaśnień? Jak wyszła ze spotkania dotyczącego jej zawieszenia to powiedziała, że nie rozmawiali o zawieszeniu :D Lizodup jeden :D

Gość też myślę
Nie szkodzi widelec :D Chociaż Jakubiak do końca była wierna, więc może swojemu przyszłemu guru też będzie :)

myślisz że znajdzie się dla niej przyszły guru? Ona jest taką "dość ciepłą" osobą, ale jakąś rozlazłą ... :O Kluzik to chociaż ma życie w sobie i wypowiada się jak człowiek a nie jak jakaś malapeta, jak Jakubiak o Ziobrze: "Dostał burę od Prezesa" :O no no no, rozrabiaka jeden !

Gość coraz mniej do lizania pauły
prezesa zostaje:D ale teraz ma chłopca uległego błaszczaka to da radę:D

Gość ooo znam to az za dobrze bo
Jaro sam siebie powinien wyrzucic :P

Gość podwrazeniem
e tam jarek wyleci na zbity pysk