Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona :)))

4 testy ciążowe-4 blade kreseczki

Polecane posty

Witam dziewczyny nawiązując do tematu...staramy się z mężem o babaska,hmm jestem kilka dni (4)przed spodziewaną @...zrobiłam 4 testy każdy pozytywny...ale ten dzisiejszy(robie je 0d 4 dni)miał już ciut mocniejszy odcień napewno widoczny gołym okiem...Jak myślicie to ciąża???(mam taką nadzieje)a uwierzcie przez te testy to "szału"juz dostaje...bo w 1 ciąży wynik był ładny waraźny,być może spowodowany tym iż był wykonany po spóźniającej sie @...

Gość A ja Wam powiem, ze...
Gratuluję :)

Jezeli test pokazuje II kreski to na 99% ciąza. Nie wiem tylko po co robiłas test 4 dni przed, tnz wiem, tez robiłam wcześniej, ale 2 dni anie 4 :P Powodzenia :)

no pisze się, że najlepiej w dniu spodziewanej @ ale jak tobie wyszły przed to prawdopodobnie to ciąża. zrób sobie krew na beta i będziesz wszystko wiedziała. ale moje blade kreski zmieniły się w 18 tygodniową ciążę, no i ma byc synek.

Gość kasiunia
tez mialam blada kreske w dniu spodziewanej miesiaczki jestem w 8 tygodniu ciazy

Gość alaaaa ma kotaa
teraz tylko trzymać kciuki żeby @ nie nadszedł ! Powodzenia !

ja tez robilam 4 dni przed terminem tez byl blady ale widoczny a po co 4 dni przed bo to zalezy od dlugosci fazy lutealnej jesli minelo 10-12 dni od owulacji wynik powinien byc juz miarodajny.Gratuluje i pozdrawiam.

Wiecie dziewuszki jakie są kobitki wszystko muszą wiedzieć od razu,mam nadzieje że to ciąża i widzę że nie jestem tutaj jedyną "bladą kreską"dziękuje za Wasze rady...jak i własne przeżycia...Dam Wam znać jak bede juz pewna na 100%...Pozdrawiam...

Zapomniałam dodać owe testy powtarzam od 4 dni co dzień:)i tak mi sie wydaje ze ten dzisiejszy ostatni bardzo różni sie z tym z przed 4 dni...ale tak jak mówie nadal jest jaśniutki(ale poprawa jest)

Gość wesssskkkkkaaaaaaa
Też takie miałam, u lekarza powiedziałam że testy mam chyba pozytywne :D. Obecnie jestem w 14 tygodniu :). Ja miałam późną owulację. No to 3mam kciuki ale mi to wygląda na ciążę :)

Mój dzisiejszy test też tak wygląda, tylko że ja jestem już 3 dni po spodziewanej @... Ale moje przeczucie mówi że to ciąża i mam nadzieje że się nie myli :-)

To daj znać co z tego wyszło:)jak już będziesz pewna:)Pozdrawiam

Gość Missisippi
Gratuluje:)to na pewno ciąża:)

nie zawsze poleci...testy mozna zrobic 10-12 dni po owu sa dosc wiarygodne.

wiem że są wiarygodne, ale jednak ryzyko istnieje, lekarze szacują że ok 30% ciąż "leci" z krwawieniem w terminie miesiączki, więc po co kobietom taki smutek. potem załamują się nerwowo bo straciły 5 tygodniową ciąże. Robią z tego dramat na miarę przeminęło z wiatrem...

No dziewczyny mam nadziaeje ze do tego nie dojdzie...

Gość lalalaloi
witam, ja miałam tak blade kreseczki na początku, że pod światło bardzo delikatna poświata była. Nawet po terminie @ były takie jak Twoje. Dziś jestem w 27 tygodniu :) Pozdrawiam i gratuluję

Gość zajrzałam do szafki a tam..
taki sam jak twój teścik z ledwo widoczną kreseczką.... W międzyczasie kreseczka ewoluowała - teraz siedzi w salonie , wcina parówkę z ketchupem i ogląda baby TV :P ma 18 miesięcy i jest przepiękna blondyneczką czego i Tobie życzę

Pocieszacie mnie niesamowicie i wspieracie na duchu:)pokazałam mój test siostrze i stwierdziła ze miała identyczny i to kilka dni po @...a najgorsze jest teraz oczekiwanie...wiecie jak to jest @ powinna być 9...ale...mam nadzieje ze jej nie bedzie DZIĘKUJE

Gość mamunia 33
ja też tak mialam i to kila dni przed spodziewaną @ Slaba kreska to ciąza, gratuluję :-)))))))))))0

Kochane gdyby to był 1 test dał by mi do myślenia:)ale 4 z "kreseczką"to juz jakaś nadzieja:)a wiecie co w tym najciekawsze???staramy sie od 4 miesięcy-każdy mówił nie myśl o tym a zajdziesz...przestałam myślec o tym tak intensywnie oooo i mam:)