Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos wie?...?

Ładni/piękni ludzie są najczęściej puści i ograniczeni - takie jest moje zdanie

Polecane posty

Gość moze ktos wie?...?

Zaraz najedziecie na mnie ,że tak nie jest ...owszem jest. Nie u każdego, bo wiadomo ludzie są różnie...ale generalizuje ,spotkałam sporo przystojnych facetów jak i pieknych kobiet . Mężczyzni o super twarzy niczym Christian Bale czy chłopak o buźce modela w moich przypadkach byli idiotami... tak idiotami :O Tematy sprowadzały się do infantylnych rozmów ,które pamiętam z gimnazjum . Siłownia, telewizja, pieniądze, zabawa, i to co się działo aktualnie na ulicy : np menel rozpiał rozporek i sikał na przystanku czy kobieta ledwo chodząca na szpilkach. Nie spotkałam jeszcze wsyportowanego ,ładnego czy przystojnego - jak to woli faceta , który by czytał ksiązki , miał jakieś pasje ( siłownia gry komputerowe czy ślinienie się na widok jaguara to dla mnie zupełnie coś innego) ... Może tylko ja mam pecha i trafiam na pustaków ? To samo tyczy się kobiet , jestem na ostatnim roku studiów , i święta czwórka - cztery superatrakcyjne przyjaciółki spędzają czas na solarium zakupach i w ostatniej chwili zakuwają . Widziałam na egzaminach zaliczenia - niech mi ktoś powie ,że facet nie patrzy na cycki i wielkie wary- każdy profesor wymięka, nie potrafią skleić zdania , mają problemy z ortografią , nie mówiąc o ogólnej wiedzy... Może są na świecię ludzie piękni i mądrzy - ja na takich nie trafiam - stereotyp się potwerdza. Znając kafeterię ktoś najedzie na mnie,że zazdroszczę bo jestem brzydacwem . Urody zazdrościłam ,gdy byłam w gim , lo. Nie oszukuję się , wiem jak wyglądam - jestem zwykła ,dziewczyna z sąsiedztwa, nie seks bomba. To tyle :) Nie miałam komu tego powiedzieć ,więc piszę tutaj . PS: nie wylewam swoich frustracji :classic_cool:

Gość hahaha no nie badzcie smieszni
napisz o tym prace magisterską ,zrób badania :classic_cool: sukces murowany :D

Gość moze ktos wie?...?
co jest anomalią ? bo nie zrozumiałam ? :)

Gość ffdgfdfddfgd
tia, pierdolenie o szopenie. chciałabyś mieć i wysportowanego i przystojnego, umięśnionego, ale i oczytanego, inteligentnego itp... hahaha nie można być wszechstronnie utalentowanym. opisujesz dziewczyno ideał o którym być może marzysz.

Gość moze ktos wie?...?
jem kupe

Gość moze ktos wie?...?
no racja , marzę o takim, ale co w tym złego ?

Gość moze ktos wie?...?
nie widziałaś mnie i już uważasz za brzydką ?:D

Gość Morena...
miła jak zawsze " A ty jesteś za to brzydka i mądra i się ciesz " Nieładnie tak pisać, jak samym się nie wygląda ciekawie koleżanko :)

Gość ale pieprzyta ludziska
nie zaslaniaj sie taktem i takim stylem pisania ...hrabianka od siedmiu bolesci :D cchesz miec ideał umiesniony facet o pieknej twarzy z dlugim kutasem , po kursach i najlepszej uczelni , ktory czyta ksiazki , zna sie na murarce , samochodach , jezdziectwie, kolarstwie , sztuce , do tego jest pewnie zabawny jak marcin daniec , i spontaniczny ze potrafi chodzic z gola klata po miescie w trakcie deszczu...haha tez bym tak chciala ,ale zycie to nie bajka glupia pindo

Gość moze ktos wie?...?
wiedziałam ,że bedą takie odpowiedzi ...

to po co pisałaś ?:D

Gość moze ktos wie?...?
:O

Gość njknjk
Zgadzam sie z toba calkowicie.

Gość moze ktos wie?...?
chociaż jedna osoba:)

nie wiem czemu kurwa ludzie wymagają wszystkiego najlepszego od atrakcyjnych ludzi, brzydcy zawsze będą leczyć kompleksy w ten sposob. to tez są ludzie, NORMALNI ludzie ktorzy popełniają błędy i tez są niezbyt inteligentni i niewygadani, ale tacy są tez Ci nieatrakcyjni

Gość ggh5hh
ale z ciebie jest idotka... najlepiej tracic zycie nad dywagowaniem czy warto zyc...Ludzie piekni nie maja kompleksow i zyja chwila nie maja czasu zeby pierdolic sie czytac 3 tomu ksiazki i pozniej ja analizowac:D

z tymi ksiazkami ma troche racji :D 70 % polakow nic nie czyta ,jedynie instrukcje zrobienia kiślu :D

Gość autorka uwaza sie za madra
wiec z godnie z jej teoria na pewno jest brzydka:D

pokaz fote :D

Gość moze ktos wie?...?
spodziewałam się takich reakcji... dlaczego odrazu myślicie ,że jestem brzydka ?????

Gość moze ktos wie?...?
no ok rozgryzliście mnie :(

dlaczego sie spodziewamy?idiotko, sama załozyłas temat ,ze piekni sa pusci i ograniczeni i odwrotnie. Ale moze jednak jestes ładna, bo cos kiepsko kapujesz, nie jestes zbyt bystra ( co było zreszta wiadome od poczatku, nikt madry nie załozyłby tak płytkiego i debilnego tematu).

Gość autorka musi byc naprawde
brzydka, skoro tak pisze, a jesli nie to... uwaza sie za lepsza od innych atrakcyjnych osob... czyli albo jest brzydka i sfrustrowana, albo ladna i zadufana, tak czy siak, z dala od takich osob 🖐️

Gość zdjęcie w sepii
w wielu wypadkach jest dokładnie tak jak piszesz. Ładni ludzie nie często czują potrzeby pracy nad swoim wnętrzem bo po co, skoro i tak każdy zwróci na nich uwagę. Wg nich wygląd załatwia wszystko i często tak też jest. Znam jednak przypadki potwierdzające regułę a jest nim chociażby mój mężczyzna, który jest piękny i mógłby śmiało być modelem ale w ogóle go to nie interesuje a czasem wydaje mi się, że nie ma lub nie chce mieć świadomości swojej atrakcyjności. Jest wykształcony, lubi czytać, ma pasje. Ja akurat do piękności nie należę, ale nie wiem czy też nie byłabym bardzo powierzchowną osobą, skupioną tylko i wyłącznie na swoim wyglądzie gdyby natura obdarzyła mnie urodą.

Gość zdjęcie w sepii
miało być wyjątek a nie przypadek potwierdzający regułę :p

hehe, ciekawe, ze dla kazdej kobiety jej facet to model :P

Gość Kim 30
Jak dla mnie jedno jest pewne, a mianowicie tylko to, że autorka zdecydowanie nie jest piękna... :O Bo żadna piękna by tak o sobie nie napisała... A co do dowartościowania się tym sposobem, to pudło.. Jesteś pusta i ograniczona stosując tak prymitywne stereotypy. Mnóstwo jest pięknych i mądrych kobiet np. Kręglicka, Angelina Jolie i długo by wymieniać. Tak jak mnóstwo jest pasztetów głupich, że nawet trudno sobie to wyobrazić ... :O

Gość Kim 30
Twoje rzekome trafianie na pustych tylko potwierdza moją tezę powyższą. Dlaczego trafiasz na pustych i ograniczonych? A dlatego, że swój do swego ciągnie! To oczywiste! :O