Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snie7zyna

czy mogą to być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość snie7zyna

Wiam mam pytanie do dziewczyn, które były w ciąży. Zastanawiam, się czy jednym z pierwszych objawów ciąży może być ból brzucha jak przed okresem, boli nie już brzuch jakiś tydzień, ból jest lżejszy niż zazwyczaj podczas okresu i niestały. Okres powinnam dostać za parę dni, więc zastanawiam sie czy robić test. Nigdy wcześniej nie bolały mnie piersi przed okresem, teraz mam wrażenie jakbym miała napuchnięte i czuję ból jak dotykam je.

Gość ...----...
ja właśnie niedawno miałam odobne objawy, bół brzucha i piersi które jakby urosły, zrobiłam test i sa dwie kreski :D

Gość Staraczka od bardzo dawna
cZY TO SĄPOCZĄTKI CIĄŻY?? CZY KTÓRAŚ Z WAS TAK MIAŁA, CZY TO MOŻE @ wejdz na mój topik, też miałam takie objawy ale nic z tego okres dostałam, ale niektóre dziewczyny się wypowiadały i mówią że potem jednak była to ciąża, ale w moim przypadku to tylko @@@@@!! Zrób test i czekaj na termin okresu jeżeli ci się spóźni to zrób test z rana, jest bardzo prawdopodobnuy Pozdrawiam

Gość sniez7ynka
dziękuje bardzo

Gość pearline
pierwsze objawy ciąży, o ile są, przypominają bardzo te zapowiadające okres. Mnie bardziej bolały piersi zdecydowanie. Na tym etapie ciężko coś prognozować niestety.

Gość pearline
a i testu może nie ma co robić, bo teraz , nawet jeśli jesteś w ciąży, może nie wyjść. No i nie nakręcaj się :)

Gość taka jedna sobie laseczka
wlasnie kurde ja tez sie boje ,że szlam szlam i zaszlam , mam dokladnie takie objawy .No ale wiem ze to moze byc falszywy alarm po w sumie seks byl w dni nieplodne więc tak na prawde to musialby byc cud

Gość taka jednaaa laseczka
helikopter weź ty mnie tu nie strasz bo az mam helikopetra w glowie , znaczy kręci mi sie ;) heheh

Gość sniez7ynka
moje pytanie było po prostu z czystej ciekawości czy mogą to być objawy ciąży, chociaż powiem szczerze że bardzo bym chciała :)

Gość taka jednaaa laseczka
ja mam lat 30 i wcale nie chce , ale jak sie zdarzy to cóz urodze ;0

Gość taka jedna laseczkaaa
heh hurra dostalm cioty , nie jestem w ciązy ufffffffff

Gość Picz
Hej mam pytanie i bardzo proszę o odpowiedź bo już wariuję. 10 października dostałam okres, do końca miesiąca kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia . Kolejnej miesiączki spodziewałam się ok 8-10 listopada. Ok 25 go pazdziernika niesamowicie zaczely mnie bolec piersi, bolalo podbrzusze, brzuch wydawal sie byc ciagle wzdety, a poczatkiem listopada pojawilo sie oslabienie i delikatne mdlosci, az tu nagle 5go listopada dostalam niespodziewanie okres, co prawda niezbyt obfity,dzisiaj jest go zdecydowanie mniej niz wczoraj,caly dzien mam okropne mdlosci a temperatura w pochwie wynosi 37,3 a pod pacha 36,8. czy sa szanse na ciaze? co oznacza ten przedwczesny okres.prosze o pomoc.pozdrawiam

Gość snie7zyna
Moje drogie chciałam wam powiedzieć, że chyba intuicja mnie nie zwiodła JESTEM W CIĄŻY!!!!

Gość suczkabi18
szukam osób władających biegle językami programowania i mają duże doświadczenie z bazami danych praca kontraktowa przy dużych projektach możliwości pracy w wielu ośrodkach w Europie proszę o zgłaszenie kandydatur bezpośrednio na maila tuiteraz18@gmail.com

ja mam takie same objawy jak ty, piersi mi spuchly na maxa , normalnie praiwe 2 rozmiary wieksze... brzuch mnie pobolewa, ale nie jakos mocno jak przed okresem... niestety testu nie moge jeszcze zrobic bo ok 10 dni do spodziewanej miesiaczki... panikuje moze za wczesnie , wiem ze piersi moga pobolewac w czasie owulacji ale zeby az tak???

Gość sniez7ynka
mnie nigdy wcześniej nie bolały piersi przed, ani w czasie @ a teraz bolą, Brzuch też mnie raz na czas pobolewa najczęściej rano. Z tym ze ból ten jest dożo lżejszy niż podczas @. Dziękuje za gratulacje