Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ekspertka Streetcom

Pampers Premium Care - opinie

Polecane posty

Gość Ekspertka Streetcom

Od mniej więcej roku jestem Ekspertką Streetcomu i właśnie dostałam się do mojej pierwszej kampanii. Otrzymałam przesyłkę, w której znalazłam paczkę najnowszych pieluszek Pampers Premium Care z systemem Dry Max, torbę ekologiczną na zakupy, saszetkę na kilka pieluszek oraz zestaw ulotek. Pieluszki są bardzo cieniutkie i aż nie chce się wierzyć, że przetrwały całą noc bez przeciekania. Pomyślałam, że może też chciałybyście je wypróbować na swoich dzieciach i podzielić się ze mną opiniami. Wystarczy wejść na stronę www.PampersPremium.pl i zamówić darmowy, dzienny zapas pieluszek (5 sztuk) wpisują w rubrykę Kod Streetcom: Dry Max. Myślę, że niektóre z Was już wcześniej zamówiły i dostały swój dzienny zapas pieluszek, a inne po prostu zakupiły ten produkt w sklepie. Będę wdzięczna za wszystkie opinie na ich temat. Zarówno te pozytywne jak i negatywne. Mi te pieluszki jakoś nie specjalnie przypadły do gustu. Owszem są cienkie, ale to chyba ich jedyna zaleta. Po wyjęciu z opakowania pieluszka jest sztywna i trzeba ją chwilę pomiętosić by zmiękła. Od razu uderza chemiczny zapach, który wzmaga się po chociaż małym siusiu co u mnie natychmiast powoduje chęć zmiany nawet prawie suchej pieluszki. No i te obrazki takie blade ... A jakie jest Wasze zdanie na ten temat ???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować