Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka od bardzo dawna

DZIEWCZYNY KTÓRE PLANUJĄ MALEŃSTWA! ŁĄCZMY SIĘ! PLANOWANIE NA ROK 2011!!

Polecane posty

hEJ DZIEWCZYNY KTÓRE NIE SĄ W TEMACIE W INNYCH TOPIKACH( A JEST ICH PEŁNO NA KAFETERII) A CHCĄ POPISAĆ NA TEMAT PLANOWANIA SWOICH POCIECH! ŁĄCZMY SIĘ:):) zAŁOŻYŁAM TEN TEMAT PO TO ŻEBY NIE BYĆ SAMĄ PONIEWAŻ STARAMY SIĘ Z MĘŻEM OD PARU MIES O MALEŃSTWO, NIESTETY NIC Z TEGO NIE MA! nIE WIEM MOŻE ŹLE OBLICZAM DNI PŁODNE ALBO SĄ INNE WADY TEGO! A WY JAK ZASZŁYŚCIE W CIĄŻE ( BO PRZECIEŻ WIEMY SKĄD BIORĄ SIĘ DZIECI) ALE CZY MIAŁYŚCIE Z TYM PROBLEM, CZY MOŻE JESTEŚCIE JUŻ SZCZĘŚLIWYMI MAMAMI? KIEDY NAJLEPIEJ SIĘ STARAĆ? PISZCIE!:D

Hej! Ile masz lat? Od ilu cykli się starasz, Mierzysz codziennie o tej samej porze temp, Obserwujesz cykle? Ja mam 22 lata - staram się od roku - 11 cykl. Mam PCOs Zaburzenia miesiaczkowania - biorę luteinę - dzięki temu mam regularne, ale musze brać miesiąc w miesiąc. Badania mam ok.

Gość Ona :)))
Witam dziewczynki ja staram sie o 2 dzidzię od 4 miesięcy,ale powiem Wam najciekawsze jestem 4 dni przed @ zrobiłam 4 testy dzień po dniu i każdy pozytywny ale słabo widoczna kreseczka ale tak mi sie wydaje ze ten wykonany dzisiaj ma intensywniejszy kolor:)staraliśmy sie w dniach płodnych mam nadzieje,że sie udało.:)Pozdrawiam...

mam w tej chwili 59 lat

hE HE napewno:)

to było już moje 9-te dziecko:)

He więc w czym problem???

od tego parcia przy porodzie mam już na stałe hemoroidy :(

żarty,żartami ale nie przeginaj:(

ok odezwę sie na pewno:)Pozdrawiam KASIU:)

Ona Na pewno ktoś się podszył pod założycielkę tego tematu, bo to nie jest normalne zachowanie.

Ogólnie też o tym pomyślałam,takie fajne rozważne pytanie a tu nagle z jakimiś murzynami wyjeżdża...smutne:(

Dziewczyny nie zwracajcie uwagi na tamte komentarze, bo ktoś użyczył sobie mój pseudonim...

No ja mam lat 20 staram się z mężem bo już takiego mam od 4 miesięcy. No niestety nic nie pomaga, obliczam dni płodne, ale nic z tego nie ma...:(:( Jestem załamana, ale dopiero bede mogła w grudniu dalej próbować, ponieważ mój mąż wyjeza teraz zza granicę i bedzie na święta... Hej dziewczyny!:):)

Ona :))) Non to Gratulacje Kochana! Jeżeli blada kreseczka to oznaka że zostaniesz mamą! Tak ci zazdroszczę:):) Żeby tylko maleństwo urodziło się zdrowe... Pisz co i jak??:D Jestem ciekawa:):) Buziaki;)

Staraczka od bardzo dawna Nie przejmuj sie mók nick(ONa)też ktoś przejął i wypisywał jakieś brednie pod moim nickiem... Nio mam nadzieje ze to ciąza jak juz bede pewna dam Ci znać,a za Ciebie trzymam kciuki:)czadu tam w grudniu oj czadu :)

4m staranek to bardzo krotki okqes czasu, trzymam kciuki zeby wam sie udalo. Masz regularane cykle? Gratuluje 2kresek...tez takie chce....

4m staranek to bardzo krotki okqes czasu, trzymam kciuki zeby wam sie udalo. Masz regularane cykle? Gratuluje 2kresek...tez takie chce....

Asiula2323 no niestety wchodzą tutaj nieletnie gówniary albo gówniarze i się nudzą i wypisują ! No napewno dam czadu, :D:D hehe...aż się uśmiałam z tym co napisałaś:):) Buziaki;)

Gość aśkaaa
witam.nam udało się za pierwszym podejściem i tak o to jutro zaczynam 10 tydzień, a termin na czerwiec

aśkaaa Gratulacje! Też bym chciała za pierwszym podejściem, no ale niektórzy muszą poczekać;/

Dziewczyny jutro no najpóżniej pojutrze planowana @...ale coś mi sie wydaje,że jej nie bedzie a nawet jestem pewna:)wczoraj cały dzionek ziewania(no być może pogoda zrobiła swoje)no i o 19.00 zasnełam nawet niewiem jak to sie stało...mąż wykąpał córunie położył spać...ale powoli zobaczymy jak to bedzie:)no a co do 4 miesięcy to poszło rzeczywiście szybciutko...wiecie jak to jest nie zawsze sie "da" :a to mąż nocki a to moja niunia nie da "pobrykać"(chodzi pozno spac)...no ale jakoś sie udało:) Dziewczynki Wam życze również wymarzonych 2 kreseczek:)i czekam na wieści bo będe tu zaglądała:) a co do nicków-wstyd:(ale co zrobic:(są tacy żałośni ludzi dlatego tym razem zarezerwowałam swój nick zeby nie mić znowu nie przyjemności:( Buziaczki i miłej niedzieli:***

No i serdeczne gratulacje dla mojej imienniczki:)Gratuluje:)szok trzeba mieć słoneczko szczeście zeby za pierwszym razem się udało:)

A co do moich cykli to 29-30 dni:)a wiecie co???ogólnie...to w google wpisałam "oblicz dni płodne"...a taki tam kalkulator...no i staraliśmy się właśnie w tych dniach,a że miesiąćzka czasami mi sie przesuwa o dzięn to było" czadu"dzięn [przed płodnymi i dzień po:)a moja niunia była podsyłana do babci o 2 pokoje dalej:)))