Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proponuję zabawę.. ..

KĄCIK GŁUPICH PYTAŃ :)

Polecane posty

Tutaj zadajemy pytania z różnych dziedzin, poważne, śmieszne i głupie, ale takie, na które naprawdę chcemy poznać odpowiedź. Zaczynam: 1. Co dzieje się z człowiekiem, jak płonie? To musi być ból nie do opisania :O Kiedy traci świadomość? Kiedy umiera i z jakiego powodu dusi się, serce wysiada?)? 2. Jak wygląda katastrofa samolotu? Taki samolot spada pionowo w dół, czy stopniowo wytraca wysokość? Czy pasażerowie żyją aż do momentu uderzenia o ziemię, czy tracą wcześniej przytomność?

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
pierwsze pytanie zadaj osobie która spłonęła. drugie zadaj komuś kto zginął w katastrofie lotniczej. oni będą w stanie ci powiedzieć.

Jezu, może jest tu jakiś chemik, albo fizyk i może opisać procesy, które zachodzą, tak na chłopski rozum... Przecież wiem, że nikt nie odda uczuć tych ofiar :O

...

Gość Ewaldi
co piszczy w trawie ? :)

Gość ale chciałabym....
ja wiem ja wiem. robaczki:) uff myslałam ze nie znam odp na żadne z zadanych pytań;p

Gość sstrzykawa
co za pierdolenie o ofiarach jakiejś tragedii jednej z tysiąca ,która rocznie się dzieje:O dzisiaj też była tragedia lotnicza :O notatnik pielęgniarki jak bardzo cierpiał 10 latek bity przez ojca... chciał żyć i tym samym przedłużył sobie cierpienie ,żył 4 dni po przywiezieniu na oddział wszystkie żebra połamane ,zmiażdżone dosłownie zmiażdżone jądra urazy czaszki od lat połamane ręce w nadgarstkach moje głupie pytanie czy powinna być kara śmierci w Polsce?

Ale kto niby pierdoli o ofiarach i tragediach? To było do mnie? Co do Twojego pytania - tak, powinna. Choćby dla takich "tatusiów".

Gość Zsakuł
ile wazy kilo pierza?

Gość pea sorela
Nie możemy mieć kary śmierci, wynika to z prawa międzynarodowego i paktów/układów/sojuszy/unii/etc, w których jesteśmy :O

Gość sstrzykawa
dziękuję dziękuję ,że ktoś tak myśli:) zawsze to balsam na dusze przywieźli faceta w stanie krytycznym od szyi w dół był nie naruszony głowa a raczej mózg pulsował na zewnątrz ,pijak ,margines,samotny asystowałam w czasie reanimacji,wiecie co wybełkotał ... weźcie co po mnie zostanie może komuś się przydać... niby lump a jednak człowieczeństwa w nim więcej niż w niejednym z nas