Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta_121212

Chłopak arab

Polecane posty

Gość aneta_121212

Witam wiem że w internecie jest troche na ten temat ale chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o mojej sytuacji. Otóż znam już jakieś 2 lata pewnego chłopaka który jest arabem (tak dokładnie afganistańczykiem). Jest bardzo przystojny mieszka w Niemczech , ma normalną rodzine bo obecnie mieszka z rodzicami i bratem. Ma lat 21. Poznałam go gdy byłam tam na praktykach. Od razu mi sie spodobał więc jak mnie poprosił o "chodzenie"-zgodziłam sie. Tam trwało to kilka miesięcy potem wróciłam do kraju. Dzwoniliśmy do siebie, pisaliśmy, nawet mnie odwiedził. W tym roku znowu tam byłam znowu to samo kochający i wogóle cód chłopak:) Jesteśmy już jakiś czas ze sobą , jest nam dobrze nawet wspominał coś o ślubie w przyszłości. I mój problem polega na tym że nie wiem co mam robić...wiem że naprawde coś do niego czuje ale tyle sie dowiedziałam o ich religii że sie boje;/ No właśnie doradzcie mi prosze czy to dalek kontynuować? on nie mieszka tam u siebie tylko z całą rodziną w Niemczech. Ma prace, szkołe i nie jest bardzo religijny....prosze napiszcie co o tym sądzicie

Gość pisze z wiadrem na głowie
hm bardzo specyficzna jest Twoja sytuacji, mysllę że zostaniejsz jego jedną z klku zon, ale jak go kochasz to czemu nie :)

Gość ale glupie Baby
Rutkowskiego zamkneli zabrali licencje to ciekawe kto Cie odbije z rak jego rodzinki i rządzącej mamusi jak juz Cie wywiezie

Gość aneta_121212
No ale on jest normalny i jego brat też:) ma dopiero 21 lat i żadnej żony nie ma :P

Gość aneta_121212
Czemu miałby mnie wywieść jak mieszka od dzieciństwa w Niemczech z cała rodziną. Niby gdzie?????

Gość belle de jour1
moja kolezanka tez miala faceta araba. Mieszkali w sztokholmie i on tez byl taki normalmny. Ale po jakims czasie wyszlo szydlo z worka. Dla niej zero pracy, siedzenie w domu z dzieciakami, najlepiej slub w jego swiatyni i jej przejscie na jego religie. Zostawila go dzieki bogu

Gość -.xyz.-
Heh. Ciężka sytuacja, bo nie można dyskryminować kogoś z powodu wyznania. Z tym, że w tej religii wiara zawsze stoi na pierwszym miejscu, zawsze ponad wszystkim. Dlatego ciężko zaufać do końca. Spróbuj. Ale nigdy nie jedź z nim do kraju, z którego pochodzi, nawet w "odwiedziny" i jak będziecie mieli dzieci to wychowuj według swojego wyznania. Na tym się upieraj koniecznie.

Gość mój mąż
mój mąż jest Arabem z Syrii,jesteśmy razem 6 lat (2 lata po ślubie),ale Polacy to taki zacofany kraj,że wszystkich do jednego worka wrzucają..nie musiałam przejśc na Islam...mieszkaliśmy kilka miesiecy w Syrii i jakoś nikt mnie nie zjadł..także musisz Go dobrze poznać:) głowa do góry i nie przejmuj się glupimi komentarzami

Gość aneta_121212
Bardzo sie cieszę że Tobie sie udało:). A mogłabyś mi napisać w kościele miałaś ślub czy w meczecie? czy może oba?

Gość mój mąż
wzięliśmy ślub cywilny w Warszawie,ale w przyszłości chcemy wziąść także w meczecie.Wiadomo,że to inna kultura ...nie będe kłamała że zawsze bylo kolorowo..ale jak się obie strony kochają to już z górki idzie:)

Gość mój mąż
Pierwszy rok się spotykaliśmy..a po roku już zamieszkaliśmy razem..myślę ,że do końca życia będziemy się poznawać,ale powiem Ci że nie zamienilabym Go na żadnego innego

Gość aneta_121212
Mój trochę jest podobny do Bin Ladena

Gość mój mąż
a nie mówiłam że Polacy to 100 lat za murzynami :) dlatego ich nie lubię..

Gość aneta_121212
Niech żyje Dżihad !!!

Ciekawe jak długo będzie umierać prawdziwa Europa pod ciosami muzułmanów? Niektóre polskie kobiety bardzo im pomagają przekształcić ten kontynent w muzułmańską kolonię.

Gość mój mąż
Allah Akbar:)

Gość arabka
eeee a co ma arab wspólnego z Afgańczykiem?????

Gość mój mąż
tylko tyle że jest muslim:)

Gość aneta_121212
Czy zawsze ktoś musi sie podszywać pod kogoś ?! to nie jest śmieszne!

Gość arabka
no więc właśnie.... dlatego droga autorko postu proponuję poznać kulturę z jakiej pochodzi wybranek, bo bardzo ale to bardzo różni się ona od kultury arabskiej!!! Ale jeśli nie zrobiłaś tego przez ten już spory czas jaki z nim jesteś, to wnoszę, że nie ciekawi Cię ona, a idąc dalej tym tropem, wieszczę marny koniec Waszego związku - rodem z Rutkowskiego. Dlaczego? Bo wchodząc w takie związki, trzeba to robić z szeroko otwartymi oczami i pełną świadomością trudności jakie wynikną z różnic kulturowych.

Gość mój mąż
Anetko ja się już żegnam:) miło było pomóc:) w razie co będę tu jutro około 18 pozdrawiam serdecznie:) Tasba ala khair(dobranoc)

Gość mój mąż
droga ARABKO puknij się w głowę a potem pisz...a najlepiej to idz do swojego polaczka i walnij jakąś setke:) pa pa

Gość aneta_121212
Dziękuje serdecznie:)

Gość arabka
tak.... klasa wypowiedzi mówi sama za siebie...

Pomyśleć ,ze te kobiety kiedyś jadły polski chleb. Apeluje do wszystkich "kobiet" które związały się z muzułmaninem - nie chwalcie się tym i nie propagujcie tego Zła

Gość aneta_121212
No właśnie bo zazwyczaj najwięcaj mają ci do powiedzenia którzy się z takim problemem nie zetkneli;/

Gość pierdolnij sie w leb
chlopak arab, a smierdzi pierdolony muzulmanski pies bardzo czy tylko troche?:)