Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta_121212

Chłopak arab

Polecane posty

Nasi przodkowie byli po części rasistami,inaczej Europa nie przetrwałaby w tej formie do połowy XXw. dając do tego czasu światu wybitnych ludzi i wynalazki techniczne ,które pozwoliły np. na to aby teraz te upadłe "kobiety" mogły pisać w globalnej sieci o swych muzułmańskich kopulantach. Gdyby historia jednak potoczyła się inaczej i powiedzmy około 500 lat temu islamiści pod wodzom Turków opanowaliby ponad połowę Europy to żylibyśmy w zaciemnieniu i ogólnym chaosie wypowiadając co rano Allah Akbar jeśli w ogóle mielibyśmy coś jeszcze do powiedzenia.

jeśli chodzi o rasizm, to wobec rasizmu tego arabusa, to Polacy, nawet nie są na drodze do rasizmu, a co dopiero rasiści....a po drugie arabusy maja teraz rok 1400- któryś

Gość lapucapu
Ogolnie to chyba roznice w swiecie muzulmanskim sa tak duze jak w tym chrzescijanskim. Muzulmanom z Pakistanu/Afganistanu jest tak dalego do tych z Jemenu, Turcji czy Maroka jak chrzescijanom z Armenii do tych z Bialorusi lub Wloch ... bardziej trzeba patrzec na roznice kulturowe, historyczne i spoleczne. Jedyna linia wspolna calgo swiata muzulmanskiego jest stosunek do kobiet ktore w zadnym wypadku nie maja podobnych praw (parwnych i spolecznych) do mezczyzn .... to trzeba wziac pod uwage w momencie kiedy sie wyjezdza do kraju 'ukochanego' i zaklada ze bedzie sie mialo to samo co sie ma w kraju rodzinnym. W jednym wypadku pewnie nic sie nie zmieni albo nie wiele, w innym obrzezaja na progu a w jeszcze innym zamkna w domu i na dwor to tylko w kompletnej zaslonie bedzie mozna wychodzic ... a jak sie sprzeciwisz to chlosta albo zarobisz paroma kamieniami. A

przed kilkoma dniami, tv podała wiadomość o karze śmierci przez ukamienowanie, za zdradę małżeńską, w Iranie...... Boże, taka śmierć w XXI wieku....

Gość Doopcia
ja pitole!!!pier****c wszystkie religie... widzicie co robia z ludzi?!!

Gość ogarnijcie sie!!!
co religia to inny obyczaj "arabowie"to są tez ludzie

Gość ogarnijcie sie!!!
ktoś tam powiedział o ich bogu ,to tak samo jakbyś sie wypowiadał na temat tego boga w którego wierzysz Ty!!! Nie zacie dziewczyny a ublizacie jej wyzywacie od najgorszych a kim wy w ogóle jestescie że macie takie prawo??

Gość gość
Co tam musze sie pochwalic. Mam prawdziwego Anglika z angielskim paszportem. Zazdrosc was zjada ? Moj Mohamed jest cudowny. Mieszkamy w naszej councilowskiej willi i poswiecamy czas na to co lubimy. Czyli dzieci i ciderek. Nasza milosc jest wielka. Kazda Polka patrzy na mnie z zazdroscia ze mam tak wspanialego narzeczonego. A polaczki pluja jadem ze nie maja tak jak mój ukochany wspanialego bmw 3.0 silnik 2001 zazdrosc was bierze biedaki. Ze ja w wieku 20 lat tyle osiagnelam. Bo jestem zdolna wspaniala i mondra. Znam tez jezyki angielski pakistanski i francuski chyba najlepiej. Obecnie nie pracuje bo dla ludzi z moim wyksztalceniem nie ma pracy w tym kraju. Za to mój miły mnie utrzymuje i zabawia w nocy. Bo poznal sie na mojej niezywklosci i inteligenci. Bedziemy razem do konca zycia obiecal mi to juz. Nie to co głupie polaczki co tu pracuja. Niech widza jak sie bawi szlachta.

Gość gość
Powiem tak nie znasz totalnie jego kultury. Po pierwsze to ze wierzy w islam nie znaczy ze jest Arabem. Arabowie żyją na półwyspie arabskim. Afganistan to ludy Urdu, Paszu i Talibowie. Te 3 plemiona tworzą ten kraj. GROMowcy którzy byli tam mówili jedno ci ludzie od dziecka są obeznani z bronią i przemocą. Żyją jak w średniowieczu. To że koło mieszka w Europie nie znaczy ze myśli jak Europejczyk. Bicie kobiet, dzieci system patriarchalny. Po ślubie stajesz sie jego własnością ze wszystkimi tego konsekwencjami. Bez jego zgody nie masz prawa iść do sklepu. On ma prawo cię karać i wynagradzać. Poznaj te kulturę bliżej. Jeśli jestes gotowa tak żyć czyli jak jego niewolnica to masz prawo robic co chcesz ale bądź świadoma co bierzesz i tyle.

Gość gość
Dodam jeszcze jedno. Nikt w takich sprawach ci nie podpowie bo po pierwsze poza mną chyba nikt nie był w szkole muzłumańskiej (jestem bardzo silnym katolikiem oni o tym wiedzieli ale to byli Turcy s oni są jeszcze inni). Nikt z nas tu obecnych nie zna zapewne ludu Paszu Urdu czy Talibów. Wiemy tylko tyle że radykalni Tdlibowie toczą tam wojnę z resztą. Nie jest to lud przywiązany do ziemii jak my Polacy czy Irakijczycy dla ludów Afgsńskich tam gdzie mój dom tam mój kraj czyt Afganistan. Musisz sie dowiedzieć jakion jest czy możesz mu aż tak zaufać znacznie bardziej niż Europejczykowi czy Turkowi . Te ludy od zawsze sie tłukły zarówno z Rzymem, Machometem Bizancjum czy między sobą Brytole ich podbili na zasadzie lenna napuszczają 1 na 2 nie odważyli sie sami tam wejść. Z takich hm oczywistych różnic wpisz sobie chłosta za alkohol w islamie. Pic tam nie wolno No chyba ze w Turcji czy Bahrajnie ale to inne narody są. Możesz za to palić chaszysz i opium generalnie Afganistan to największy na świecie producent opium. Musisz wiedzieć czy to sunnita jeśli tak to jakie poglądy ma jego muffi jeśli zaś szyita to poczytaj doktryny Abdullachów z Iranu. I tak zapytam jeszcze byłaś w meczecie? Jeśli nie to tylko dodam ze tam tez kobieta ma inna pozycje. Może on przejść na twoja religie ale to b trudne bo za to wg islamu czeka go smierć. Wpisz sobie obrzezanie kobiet w islamie. Sprawdź co on mysli o tym niby obowiązkowe jest bo kobieta ma pierwiastek męski wg nich w postaci łechtaczki i nsleży ją usunąć. Cos jak Żydzi z napletkiem. Nie bój sie pytaj sprawdź dowiaduj sie i decyduj. Jedno masz tu pewne inna kultura i to nie Arab.