Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lbear

********SUKNIA SLUBNA********CO SADZICIE KOBIETKI?

Polecane posty

Jestem niska i puszysta osoba, jest mi bardzo trudno znalesc suknie. Nie lubie calkiem gladkich, chce zeby miala dekold do szpica i raczej na szerszych ramionczkach. Chce wygladac pieknie w tym dniu a nie myslec caly dzien o tym ze jakies faldki mi wychodzo z pod pachy. Wylam juz w kilku salonach slubnych i albo so suknie ktore mi sie podobaja ale wygladam w nich 3 razy wieksza albo sa takie ktore nie podobaja mi sie wcale bo sa zbyt proste. Znalazlam jedna ktora chyba jest ok ale nie moge jej przymiezyc bo w zadnym sklepie jej nie bylo, wiec jeden sklep zgodzil sie ja zamowic i za 4 do 5 tygodni bedzie przymiarka jesli to bedzie zle wygladac to chyba bede plakac!! To jes ta suknia http://www.bonny.com/2005.html krawcowa mi powiedziala ze da sie gore przerobic. I do tego myslalam o blalych storczykach cymbodium moze z bialymi lub rozowymi rozami. I kwiat+ jakis welon. Bede miala 6 drozek w koralowych sukienkach http://www.alexiadesigns.com/Bridesmaids/Alexia-Designs/-A-line,Band,Strapless-Style-2976/ Co o tym myslicie? Bardzo was prosze pomozcie mi!! P.S. wesele jest w lipcu, a ja tak wygladam http://www.fotka.pl/profil/LBEAR

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
ładna suknia. Jednak uwazam ze nie musiałas jej specjalnie zamawiac bo pełno widze bardzo podobnych. Tradycyjna jest nic wydziwianego. Bedzie ok ;]

Gość Airaaaajaaaa
Bardzo ładna suknia. Myślę, że powinno być ok.

Gość bardzo ładna suknia,
ta draperia powinna zgubic trochę twoje fałdki

Tak kochana hehe w Polsce moze takich macie duzo ;) a ja jestem daleko.. i tutaj jest duzo ale wszystkie wydziwiame nawet te sprowadzane z Polski.

Gość erkkfrkf
poszukaj sukni w fabryce spadochronow

Dzieki tam juz szukalam ale nic ciekawego nie mieli...moze ty mi powiesz gdzie szukalas swojego spadochronu ?

Tak powaznie, nie boje sie krytyki wiec walcie smialo. Tak samo kwiaty i welkonke, a moze macie jakies inne pomysly...

Gość erkkfrkf
przykro mi ,ale na rozmiar 36 spadochronow nie szyja.... :(

Gość erkkfrkf
a jezeli chodzi o suknie slubna to szylam na miare, ale taki fason raczej tobie nie bedzie pasowal, w sumie nawet nie wiem w czym bys w miare chociaz wygladala, moze jakas grubsza koleznaka sie wypowie

Masz racje nie szyja, ale nie musisz byc taka uszczypliwa....nie kazdy ma rozmiar 36!

Gość tylko nie okrągły
bukiet,dla niskiej musi byc taki w kształcie spadającej kropli,przedłużany do przodu żeby wysmuklił sylwetkę

Gość erkkfrkf
moglabys troche schudnac przed slubem...

Wiesz jak bym mogla to bym schudla, juz bylam na 100 dietach i nic okazalo sie ze jest inny probblem i nie jest zbyt latwy do rozwiazania. (i nie jestem w ciazy) A tak pozatym jezeli sie niechcesz wypowiadac na temat i masz jaks problem z moim wygladem to sie nie wypowiadaj bo to troche nie na temat.

Gość erkskfkf
a bo dzis ogladalam taki filmik o otylych brytyjkach w ciazy i jak rodzily takie wielkie dzieci i nie mogly urodzic i dziecko tez odrazu otyle i chore, pewnie bedziesz chciala miec dziecko, wiec sie zastanow....

Gość Always firstt
Ktoś chyba ma dziś zły dzień i próbuje się wyżywać na innych... lbear nie przejmuj się, suknia jest śliczna.

Gość projektslub zdjecie 18
a długo mieszkasz poza Polską? robisz dużo błędów pisząc po polsku. co do tematu, uważam, że lepszy byłby trójkątny dekolt, bo pewnie masz pełny biust, który można by wyeksponować. tu gdzieś na kafe jakaś dziewczyna w rozmiarze 46 sprzedawała sukienkę i wyglądała bombowo - a krój był z klasycznych. jak mieszkasz w USA, obejrzyj sobie Say Yes to the Dress: Big Bliss - może coś Cię zainspiruje. pozdrawiam!

ja miałam ślub we wrzesni, jestem dduużżżoooo grubsza niż Ty. Jak chcesz looknąć jaką miałam suknię i jak wyglądałam znajdziesz tu kilka fotek ze ślubu i wesela ( zakładka galeria a póżniej najwiecej fotek jest w zakładce ceremonia. Ja to ta duza blondyna z bukietem ślubnym w kształcie wachlarza z róż), nie martw sie grube dziewczyny tez mogą łdnie wygladac...dopilnuj tylko zeby były drapowania na sukni ( mocno wyszczuplają ) i małe koło które sprawi ze brzuszek i biodra znikną a suknia koniecznie w literę A. www.kreatywnestudio.com tam szukaj moich zdjęć, trzymam kciuki żebyś w tym dniu czuła sie jak księżniczka !!

Ja tez jestem w USA , jetem tu 15 lat sorki za bledy :( Dziekuje za dobre rady!!

Gość projektslub zdjecie 18
przyłączam się, Brzoskwinka - przypominasz mi moją kuzynkę, też jest większa, ale jak nosi te kilogramy - chodzący seksapil - no i zawsze uśmiechnięta. bardzo odważny bukiet! lbear, 15 lat usprawiedliwia błędy; niestety sporo ludzi mieszkających w kraju i studiujących robi nawet większe (co nie zmienia faktu, że zawsze mnie trzęsie, kiedy to widzę). obejrzyj sobie te filmiki co podałam linka, może coś Ci wpadnie w oko.

dzieki dziewczyny za słowa uznania :-) stres miałam z tą suknia, czy nie pogrubi, nie poszerzy, cy nie bede wygladac jak kula śnieżna w końcu prawie 120 kg noszę więc wiem jak to jest i ile sie trzeba napocić zeby dobrze wygladac:-) Powodzenia i az Ci zazdroszczę ze ten dzień przed toba...to prawda ze jest najpiękniejszy:-)

Brzoskwinka_27 jaką miałaś sukienkę firmy Agnes?? Bo bardzo podobne fasony szyją w tej firmie.