Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sejdomin

Cilest

Polecane posty

Gość sejdomin

Witam. Mam pewien problem i mam nadzieję, że któraś z Was mi pomoże. Biorę tabletki Cilest i jestem już przy 5 opakowaniu. Gdy zaczęłam brac te tabletki to od samego poczatku przy prawidłowym stosowaniu było wszystko dobrze. Ostatnią tabletkę przyjmuję w środę i dostawałam okres w piątek. Przyjęłam teraz w środę ostatnią jest piątek i okresu nie ma śladu. Mam objawy okresowe tzn. bolą mnie piersi, mam wypryski na twarzy i bolą mnie plecy i nie rozumiem dlaczego okres jeszcze nie wystąpił. Czy któraś z Was wie może dlaczego tak się dzieje ? Niektóre dziewczyny piszą, że przy antykoncepji nie trzeba uważac, ale ja uważam mimo to, bo nie jestem jeszcze gotowa na dziecko. Więc ciążę można by wykluczyc ? bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Gość sejdomin
bardzo proszę o szybką odpowiedź

Gość nic sie nie martw okres moze
wystąpic róznie. Przewznie wystepuje od 2 do 4 dni po odstawieniu ale moze wystąpic tez 5 lub 6 dnia

ja biorę Cilest od 3 lat, ostatnią tabletkę biorę też w środę, a okres dostaję w niedziele albo w poniedziałek. Bierzesz Cilest dośc krótko więc Twój organizm jeszcze się nie ustabilizował. napewno dostaniesz okres!