Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męskie Bydle

Zarost u Faceta

Polecane posty

Gość Męskie Bydle

Witam wszystkie dziewczynki, mam pytanie odnośnie tego co sądzicie o zaroście na twarzy u faceta? Czy wolicie glado ogoloną buźke człoptasia, czy nieogolony pysk drania?

Gość byle nie rumcajs
!!!

Gość Męskie Bydle
A co z zarostem na penisie?

Uwielbiam nieogolony pysk drania. Tylko musi mieć męski pysk, a nie dziecięcy.

Fajnie - popieram w 100 procentach. Ja wręcz nie lubię facetów, którzy golą się codziennie (w sensie nie podobają mi się).

Gość Męskie Bydle
Mam 26 lat i posiadam kurewsko (przepraszam) gęsty zarost, jak sie ogolę to nie wyglądam jak gimnazjalista ale mam łagodniejsze rysy, natomiast jak dwa dni unikam maszynki to mam ryj jak bułgarski gangster. Nie ogarniam bo jednym się podobało jak byłem gadłki a innym się podobałem z zarostem ale zawsze zgłaszały sprzeciw typu "drapiesz" Rozumiem ze przy kontakcie męskiej gęby z jedwabną damską szyją może to wywoływać drażniący efekt ale codziennie smarowanie się pianką i katowanie skóry żyletką doprowadza mnie do szału PS:nie bije dziewczynek, wole je nosić

Gość letz get open
ja wolę 2 dniowy zarost bo jest b ardziej mięski :classic_cool:

Gość Męskie Bydle
nosze dziewczynki w ustronne miejsce a potem wkladam im paluchy do majtek

Gość lubie z i bez
:p

Ja lubię jak mnie drapie. Szczególnie, gdy rano tak mnie budzi, drapiąc moje ramię. Co do bicia, to bije, ale nie mnie, tylko kolegów z maty. Jedne lubią, inne nie. Wszystkim nie dogodzisz. Ale skoro chcesz się katować, to znajdź taką, która lubi :D A poza tym to mój facet mówi, że z zarostem wygląda jak uchodźca z Czeczeni.

zdecydowanie poprosze zarost 2-3 -dniowy. Ublagalam meza, by taki zawsze nosil :-P.

Gość Męskie Bydle
Zawsze byłem "kawałem chłopa" po tacie, ale mam ryj twardy jak stal i ogólnie moje rozmiary utrudniają mi kontakt z kobietami z racji wagi (130kg) i błędów młodości w postaci "nielegalnej kulturystyki". Zastanawiałęm się wlasnie czy owlosienie nie jest dla kobiet odrzucające bo niestety głakdi juz nigdy nie będe i do tak ostatnio modnych chłopięcych rys jest mi delako. moje zdjęcie http://d.imagehost.org/0922/cham.jpg może wyglądam na chama z nadwagą ale przy wzroscie 194cm trudno być lovelasem po latach mordowania ciała siłownią i sterydami.

Gość Kasieeenia
O BOŻE!!! Ty nie jesteś człowiekiem ty jesteś potworem. Jaka kobieta zechce faceta który wygląda jak zwierze, jak bandyta...przegrałes zycie

Gość MalinkaAM
Wyglądasz extremalnie mięsko ale twoje umięsnienie przechodzi ludzkie pojęcia, jakbym pokazala cie moim rodzicom to mama by dostala zawalu a tata zadzwonil po policje..czlowieku coś ty z sobą zrobil. Wyglądasz jak czolg.

Gość lapucapu
tak z wlasnego doswiadczenia wiem ze 3 dniowym zarostem mozna doprowadzac do ekstazy zarowno przez pocieranie sutkow jak i lechtaczki .... niebo w gebie.

Gość Anka1985xx
jakbym pokazała takiego bydlaka mojej mamie to dostala by zawalu a ojciec wezwał by gliny. To nie jest problem zarostu ze nie mozesz znaleźć kobiety tylko twoje rozmiary. Osoba z takim wyglądalem na sto procent ma przeszlosc kryminalną. W moim mieście nawet ochrona w dyskotekach tak nie wyglada...masakra