Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie starszych

Czy powinnam isc z nim na wesele ?

Polecane posty

Gość lubie starszych

Pisalam juz w innym watku, ale chcialabym sie was doradzic w konkretnej sytuacji. Spotykam sie z 50 letnim mezczyzna , ja mam 24 l. Niedlugo mam wesele kuzynki i nie wiem czy powinnam isc z nim na wesele, boje sie reakcji rodziny. Jeszcze mu nie mowilam , mam opcje pojscia z chlopakiem w moim wieku, ale wiem, ze byloby mu bardzo przykro , gdyby sie dowiedzial.. Co mam zrobic w tej sytuacji ?

Gość pomocna_dłoń
lubisz starszych ale...dlaczego? skoro wstydzisz sie tego z ktorym teraz jestes? jak bedzie chcial sie seksic to tez wezmiesz sobie jakis mlodszy zamiennik? albo jeden(starszy) albo zaden skoro Ci na nim zalezy...

Gość lubie starszych
zalezy i to bardzo, ale boje sie reakcji rodziny ;/

Gość pomocna_dłoń
a planujesz zyc z nim? czy to tylko dodatkowy fundusz? bo jezeli planujesz i wiesz ze on tez powaznie o Tobie mysli to rodzinie nic do tego. to Twoje zycie

Gość lubie starszych
Nie jest moim sponsorem , to ja wiecej zarabiam od niego . Czuje , ze beda sie ze mnie smiac :(

Gość dgsdsgsdgdfgsdgdgsdgdgdg
No pewnie że będą się śmiali bo to przecież stary dziad jest-dwa razy starszy od ciebie. zenada

Gość lubie starszych
Wlasnie takich reakcji sie boje

Gość lubie starszych
prosze doradzcie

Gość nie rozumiem Cię
niby Ci zależy, ale jak przychodzi co do czego, to się wstydzisz i boisz reakcji... Albo wóz, albo przewóz. Albo traktujesz faceta poważnie i nie zwracasz uwagi na reakcje innych, albo daj mu spokój bo jest dla Ciebie tylko rozrywką :O

Gość lubie starszych
Tez nie chce , zeby on sie zle czul na tym weselu, juz wyobrazam sobie jak wszyscy na nas sie ciagle patrza :( Czyli co mam isc z nim mimo wszystko, nawet jesli moja rodzina odwroci sie ode mnie po tym

Gość nie rozumiem Cię
Głupie pytanie. A przepraszam właściwie to co, zamierzasz go ukrywać przez cały czas, żeby się nikt na Was nie patrzył krzywo, albo żeby rodzina nie odwróciła się od Ciebie? Jak sobie to wyobrażasz? Skoro zdecydowałaś się być z facetem o tyle starszym, to musisz zdawać sobie sprawę, że znajdą się ludzie, którym to nie będzie się podobało. Rzecz w tym, że gdyby Ci naprawdę zależało, to miałabyś w nosie ludzką opinię. I myślę, że boisz się o siebie, a nie o niego wcale :O

Gość lubie starszych
Ale mi jest dobrze z nim w domu, jak mozemy sobie posiedziec , poprzytulac sie, nie jestem jeszcze gotowa na wyjscie do ludzi z nim, ale to nie oznacza, ze go nie kocham . A co bedzie jesli sie z nim pokaze , a rozstaniem sie potem , beda sie nabijac ze mnie.

Gość nie rozumiem Cię
jasne - dobrze w domu, jak ludzie nie widzą... Żałosna jesteś :O I nie - uważam, że go nie kochasz, skoro się go wstydzisz.

Gość lubie starszych
nie chce, zeby rowniez z niego ludzie sie smiali, ze wzial sobie taka malolate . Boje sie, ze to zniszczy nasz zwiazek , ze on sie z tego powodu wycofa bo uzna , ze niszczy moje zycie, po prostu boje sie go stracic.

Gość lubie starszych
up Wesele mam za 2 tyg :(