Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doom wariatów

czy faceci tez mają przekwit

Polecane posty

Gość doom wariatów

mój ojczym ciągle wyzywa moja mamę ty stara szmato ,menopauzo,że nawet pies by ją nie dotknął itd ,mama jest psychicznie wykończona bardzo przezywa te wyzwiska i jego zachowanie ,a on zachowuje się jak by starszy wiek go nie dotyczył tylko moją mame,a ja mam wrazenie że to jemu na starośc w dekiel wali

Gość andropauza polega na
tym że facetowi siusiak już nie dyga tak jak kiedyś , i facet szuka nowych doznań bo myśli że go to uleczy dlatego stare dziady uganiaja sie za młódkami często rozwalając swoje małżeństwo i całe dotychczasowe życie , szuając usprawiedliwienia na to co wyczyniaja ,zwalają wine na żony ,partnerki że one śą już niby stare itd

Gość zawedx
to tak jak bym czytala o swoim ojcu,wyzwanie mojej mamy i żałosne wdzięczenie się do młodych facetek

Gość ksinni
Potrzebny mu kubeł zimnej wody na łeb, a nie młode dziołchy!

Gość a choj to sem ja
andropauza jest gorsza od menopauzy ,przekwitający faceci są tak żałośni ,że człowiek nie wie czy śmiać się czy nad nimi płakac ,na co dzień pracuje z panami 45-57 lat o niczym nie gadają tylko o duupie ,fizycznie wraki ale w opowieściach to mogą się sexować na okrąglo 24 na 24

I tak nic nie robię to poszukam z ciekawości Najbardziej mnie zainteresowało" "objawy typowych zmian fizycznych * zmniejszenie masy mięśniowej o 25% * zwiększenie się tłuszczu trzewnego o 10-15 kg."