Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkpolksasa

Czy policja miala prawo ?

Polecane posty

Gość olkpolksasa

ehhhh zlapla mnie dzisiaj policja bo jechalam bez swiatel mijania doslownie 300 metrow. Brat prosil bym przywiozla mu na sklep towar. Myslalam ze mam wlaczone swiatla (pierwszy raz jechalam tym samochodem), no ale coz moja wina, mandat przyjelam punkty tez. No ale ja nie o tym.Brat ma poryta elektryke w samochodzie i gdy wychodzi sie z samochodu to bagaznik sie otwiera :P Trzeba go recznie zamykac. MOJE PYTANIE. Czy policjant mial prawo otworzyc bagaznik, wziasc do reki towar i przegladac go sobie ? Poczulam sie tak jakby ktos mi w torebce bez pytanie grzebal. Bagaznik otworzyl gdy szukalam dokumentow ;/ Czy nie powinno byc tak, ze powinien poprosic mnie o otwarcie bagaznika ? Czy on nie zlamal prawa?

Gość Zsakułł
mał prawo maja prawo do wszystkiego kuwa!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miał prawo

Gość olkpolksasa
aha ok, czyli mial prawo :) sperminator o co kaman ? za co mandat ? Przeciez za wykroczenie dostalam mandat, wiec za co chcesz mnie jeszcze karac ?

za to elektryke jesli przy otwieraniu takie zabawy sa to pojazd mogl by sie okazac niesprawny podczas jazdy itd

Gość zawsze mogla jechac z otwartym
:D

Gość olkpolksasa
acha dzieki :) niemniej wkurwilo mnie, ze tak przegladali samochod ;/ powalone to nasze prawo, wg mnie powinni mnie powiadomic ze otwieraja bagaznik ;/ mogli przeciez cos ukrasc ;/ gdy szukalam dokumnetow ;/

Gość zawsze mogla jechac z otwartym
policja nie kradnie!

Gość moim zdaniem powinien
zapytać, a jeśli ona "stawia opór" to dopiero ją zatrzymać i sprawdzać czy nie wiezie kokainy. Jeśli Cię przeszukuje po aresztowaniu to też najpierw prosi grzecznie, żebyś zdjęła bluzkę, a dopiero jak nie chcesz to Cię zmusza.

Gość ja jak pracowalam w
carrefourze to codziennie mieli mi prawo przetrzepac torebke i szfke:(straszne upokorzenie:(

Gość ja jak pracowalam w
*szafke

Gość ja jak pracowalam w
ah i jak zglosilam, to do inspekcji pracy, to mnie zw olnili, taka sprawiedliwosc...