Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiek244

Liczyć na ciekawą znajomość ?

Polecane posty

Witam, Wróciłem dziś z kina byłem z dziewczyną. Miło sympatycznie zaproponowałem jej następny spotkanie w niedalekim czasie. Oczywiście oznajmiła że pójdziemy teraz na jej film. Lecz to nie nastąpi szybko bo dopiero za 2 tyg. Zaproponować jej coś wcześniej czy czekać ?

Chciala nawet zaprosic mnie do mieszkania ale znajome z nia byly powiedziala zebysmy sie nie pomiescili.

Gość chciala sie ciebie pozbyc
to jasne. jak chcesz uderzyc psa to kij sie zawsze znajdzie. Jak by chcialy byc z toba to byscie poszli gdzies razem. miejsc jest duzo jak sie chce.olej to. jak zadzwoni to dobrze jak nie to sobie poszukaj innej. czy moze zaplacileskino za wszystkie te jej znajome? no to jestes frajer a frajerow kobiety nie lubia.

Gość Silenceee22
Jeśli faktycznie było tak, jak piszesz to szanse są duże:) Może po prostu wie, że będzie zajęta i nie chce się od tego odrywać? Myślę, że warto byłoby napisać jej smsa lub choćby zadzwonić, i podziękować za spotkanie, możesz też dać do zrozumienia że je sli jej odczucia były podobne do Twoich to masz nadzieje spotkać się wcześniej niż za 2 tyg...tylko pamiętaj, nie bądź nachalny i nic na siłę...:)