Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdsfererererasda

czy ona mnie okłamała - proszę o opinię

Polecane posty

Gość sdfdsfererererasda

Kiedy uprawialiśmy seks to czułem że ona jest bardzo luźna, podczas penetracji zamykała oczy i nic. żadnych jęków ani nawet westchnień. Dopiero po kilku godzinnym seksie musiałem ją palcami doprowadzać do orgazmu. W czasie seksu powiedziała że nie będzie udawać bo to by było bez sensu. Oczywiście później mi powiedziała że było jej dobrze ale ja za bardzo nie wiem co o tym myśleć

Gość mogło być dobrze i bez orgazmu
.

Gość mam taki dylemat
Jeśli była na tyle szczera, że powiedziała, że nie będzie ściemniać, to czemu nie przyjąć, że i w tym 2 mówiła prawdę? Dla kobiety kilka godzin seksu i pieszczot jest jak najbardziej fajne i dobre. A co do orgazmu. Nie każda ma pochwowy. Myślę, że była zadowolona

orgazmu pewnie nie miała ale było jej dobrze gdy ją pieściłeś..gdyby nie było to by przerwała albo jakoś zasygnalizowała, nie wytrzymałaby długo. Może dłuższa gra wstępna coś polepszy?

Gość mam taki dylemat
Jeśli chodzi o kwestię polepszania. Z tego co piszesz jesteście być może niedopasowani. W sensie, że ona jest szersza. Może pozycja odpowiednia dla takich różnic coś by zmieniła?

Gość wygląda na pannę lekką
Okłamała i to na bank, wszystko udawała, bo żadna spragniona dziewczyna nie wytrzyma dłuzej niz pół godzinki, a Ty piszesz o dłuższym seksie. poza tym panna wyćwiczona, nie ma co!