Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaa111

Czy to już koniec ?

Polecane posty

Gość Moniczkaa111

Ciągle mi na nim zależy . Nie byliśmy razem , spotkaliśmy się kilka razy i dzień w dzień pisaliśmy do siebie poznaliśmy się na wakacjach no i to już tak trwało ponad 3 miesiące do ostatniej soboty pisaliśmy normalnie jak zawsze słodkie słówka itd. i nagle urwał sie kontakt nie odpisał mi już na smsa. Cały tydzień się nie odzywał aż w końcu w pon. napisał mi że przeprasza że nie pisze ale miał jakieś problemy i że on na razie nie jest dla mnie bo szkoda Cię dla mnie. No i odpisałam mu ale rozmowa nie za bardzo się kleiła napisał mi "To nie zawracam głowy" no i wieczorem zapytałam go jeszcze czemu sie tak zachowuje a on mi powiedział że Mowi mi prawdę znajdź sobie kogoś innego :( nie wiem po co ta smutna mina skoro tak mówi ale jak zapytałam go czy ostatecznie jest pewny tego co mówi to mi napisał że sama wiem że mogę mieć każdego no i napisałam mu że w cale tak nie jest no ale już nie odpisał tzn. że chyba tak to skończył ?? Nie wiem czemu mu się tak nagle odmieniło w ogóle tego nie rozumiem...

Gość samotny noca
a co tu jest Myszko do zrozumienia.Jasna i klarowna sytuacja, nie jest zainteresowany znajomoscia dalsza z Toba :-( Im szybciej uswiadomisz sobie to, tym bedzies szybciej weselsza.

Gość Malinka100
Moniczkooo-a moze on am dziewczyne hmmm??i temu tak Ci odp

Gość ona ma laske, dziewczyne czy
zone, wydało sie, pewnie znalazła smsy, wiec miał "problemy" i musiał zerwac znajomosc. wielka mi filozofia, slepe jestescie laski :o

Gość odpowiedzi sa takie:
Jak, zawsze, jedna z tych sytuacji; a) nie jest juz zainteresowany. wakacyjna milosc, wakacje sie skonczyly, ciagnal to jeszcze jakis czas az wreszcie postanowil uciac. b) byl zainteresowany, ale wiadomo jak to bywa ze znajomosciami na odleglosc. Poznal kogos na miejscu i chce cie splawic jakos grzecznie. c) zalezalo mu, ale doszedl do wniosku ze na odleglosc nie ma sensu i szkoda zachodu bo i tak porzadnego zwiazku z tego w najblizszej przyszlosci nie bedzie d) chcialby, ale na przeszkodzie stoi jakis jego osobisty problem. moze ma problemy w sferze seksualnej i zdecydowal ze tego nie przeskoczy wiec woli dac sobie spokoj. Osobiscie obstawiam A i B

Gość hkjhkhkhk
tia, a może jest kosmitą i musi wracać na swoją planetę i nie wie jak sie pożegnać? im póżniejsza godzina, tym durniejsze rady dajecie na kafe.. żal.

Gość ile la
macie??

Gość odpowiedzi sa takie:
do postu powyzej: skoro powyzsze odpowiedzi sa durne, to podaj prosze jakies inne, skoro uwazasz temat za nie do konca wyczerpany....

Gość rtrtrrtt
Odpowiedż jest bardzo prosta: ma jakieś problemy i przez to zniechęcił się do kontynuowania znajomości. To mogło być cokolwiek: utrata pracy, problemy rodzinne.

Gość Moniczkaa111
No na początku naszej znajomości miał dziewczynę ale potem już mnie zapewniał że nie ma a co do problemów w rodzinie to może faktycznie coś w tym jest bo kiedyś nie odzywał się przez dwa dni i potem mi napisał że w domu nie było miło ale że więcej nie chce powiedzieć ale czy ja wiem czy to jest powód do zakończenia znajomości ;(

Gość Moniczkaa111
A co do wieku to on 19 a ja 18 ;)